Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Ce spun ceilalți despre noi


Cum se întrețin pilotele din puf de gâscă?

Vizualizari: 296

Ce avantaje îți aduce pilota din puf de gâscă și cum se curăță în mod corect pilotele din puf de gâscă? O pilotă din puf natural de gâscă este soluția perfectă pentru a te încălzi în dormitor în orice sezon. Pilotele din puf de gâscă îți oferă pe deplin senzația de a dormi în puf și îți aduc un plus de confort, din orice punct de vedere.

Citeste mai mult

Cum se întrețin pernele puf de gâscă?

Vizualizari: 233

Printre cele mai apreciate sunt pernele de puf, datorită confortului sporit pe care îl oferă și a durabilității ridicate. Trebuie însă să știi cum să întreții pernele cu puf de gâscă, pentru a te bucura de ele vreme îndelungată.

Citeste mai mult

Am pornit la vânătoare: 5 mituri despre pernele și pilotele din puf de gâscă

Vizualizari: 197

Pentru ca tu sa dormi mai bine, am pus sub reflector împreună cu cei de la Designist cele mai cunoscute 5 mituri despre puful și penele de gâscă. Poți să citești cum demontăm aceste mituri dând click pe link-ul de mai jos.

Citeste mai mult

ECOMpedia a stat de vorba cu Poohy.ro

Vizualizari: 167

Poohy.ro a aparut din dorinta de a oferi tuturor un mediu pentru un somn sanatos si relaxant. Milen Ganzurov (foto, CEO Poohy.ro): "Credem ca prin folosirea de materiale ecologice si imbunatatirea continua a calitatii noastre, reusim sa imbunatatim obiceiurile de somn ale clientilor nostri”.

Citeste mai mult

Câtă aventură creativă este în somnul ușor ca puful de gâscă?

Vizualizari: 119

Uneori, pare că pur și simplu ne privește de la distanță cum ne străduim să găsim o soluție și apoi cum descoperim răspunsul care era deja acolo: vreun material natural, vreun indiciu care ne conduce spre mai bine și mai simplu. De exemplu, știai că puful de gâscă este cel mai bun material izolator natural?

Citeste mai mult

Top 3 idei de cadouri pentru săbătorile de iarnă

Vizualizari: 130

Lista dorințelor pentru Crăciun - Idei de cadouri pentru cei dragi. Știi ce înseamnă asta; e timpul să pregătești cadourile! Vezi recomandările noastre din lista de mai jos :)

Citeste mai mult
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)