Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Dreptul de a fi uitat

Folosește această opțiune dacă dorești să îți ștergi toate datele personale din magazinul nostru.
Această acțiune va duce la ștergerea contului tău și nu vei mai putea plasa comenzi sau accesa istoricul acestora. .

Adresa mea de email

Cum funcționează?

Vei primi un e-mail cu un link pe care dacă vei apăsa vom șterge toate datele personale pe care le stocăm despre tine.
Dacă ceva nu poate fi șters, atunci va fi anonimizat.
Link-ul va fi activ timp de 2 ore.