Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perna ridicata, dar moale din puf de gasca Dellux, Puf nou de gasca alba europeana, 90% puf FP 650 cuin

  • 450,00Lei

Perna inalta, dar foarte moale, din 90% puf de gasca, invelita intr-o tesatura din 100% bumbac fin percale. Ideal pentru iubitorii de moliciune.

Adaugă in Wishlist

Pune o intrebare

Disponibilitate: Nu este pe stoc

Producător: Poohy

Cod produs: Dellux 3 50x70 cm, Firm

Plată și livrare

Perna moale și mai ridicata Dellux este umpluta cu puf nou de gasca alba europeana. Incomparabil de pufoasă, perna oferă elasticitate, flexibilitate și confort datorită ușurinței și moliciunii de neegalat. Menține o poziție optimă pentru persoanele cărora le place să doarmă pe o parte, fără tensiune în coloana vertebrală și regiunea lombară. Deși am numit-o Ridicată datorită conținutului ridicat de puf, această pernă poate să nu fie potrivită pentru persoanele cu o statură fizică mai dezvoltată, care caută înălțime, densitate și o susținere confortabilă. Dacă sunteți unul dintre aceștia, vă recomandăm aici una dintre pernele noastre din puf, variantele ridicate sau foarte ridicate.

Perna are umplutura din puf de gasca, învelită în țesătură fină din 100% bumbac percale, cu 110 fire/cm² (280 fire/inch²), frumos finisată cu cusături duble și tivită cu marginuță pentru mai multă rezistență.

Țesătura și umplutura sunt certificate pentru lipsa substanțelor nocive conform standardului european Oeko Tex 100, Clasa 1 și sunt ideale și pentru copiii mici.

Umplutura naturală este puf nou de gasca (90% puf și 10% pene) și este Clasa 1 conform standardului european EN 12934. Puful este spălat în mod repetat, perfect curat, decontaminat și dezinfectat la temperaturi ridicate pentru a îndeplini pe deplin cerințele de igienă și curățenie a pufului, conform standardului european EN 12935.

Perna este ușor de întreținut și de spălat chiar și acasă. Puteți citi AICI pentru mai multe informații.


Greutatea umpluturii:
Pentru o pernă de mărime 40х40 cm – 280 grame
Pentru o pernă de mărime 50х70 cm - 750 grame
Pentru o pernă de mărime 70х70 cm – 1000 grame

Intrebari recente

Pune o intrebare legata de acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!