Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Puf de gâscă, 100% bumbac, produse lucrate manual și meșteșug de calitate!


Buna ziua,

Am creat Poohy gândindu-mă la dvs  și familia dvs, in ideea unui stil de viață mai bun, natural și plin de libertate. Pentru voi, cei care doriți să trăiți in confort și să faceți alegeri conștiente, cei care vă gasiti timul necesar pentru voi înșivă și pentru a duce o viață calitativă, în armonie cu natura și lumea din jurul vostru.

După mai bine de 12 ani de experiență internațională printre cele mai inovatoare și cele mai bine dezvoltate companii în domeniul pufului natural de rață și gâscă și în urma experienței și a expertizei dobândite, am decis să fac un pas înapoi în căutarea a ceva mai mult, ceva care să-mi permită să pot pune în aplicare cunoștiințele în crearea frumuseții și confortului pentru tine.

Așa a luat naștere studioul nostru modern situat în centrul orașului Plovdiv, Bulgaria, unde, inspirat de principiile meșteșugărești ale calității, de armonia companiei noastre de familie și de către cel mai bun material izolant cunoscut de om - puful natural de rață și gâscă - fabricăm produsele cu o mare responsabilitate și precizie.

Abordarea noastră este foarte clară și simplă: ceea ce producem trebuie să fie extraordinar, fabricat într-un mod responsabil și ecologic din materiale de înaltă calitate, regenerabile și naturale, cu singurul scop de a vă servi în mod corespunzător pentru un timp îndelungat. De asemenea, datorită nivelului superior de personalizare pe care îl oferim, creativitatea dvs și a noastră face din aceste produse unele unicat.  

De aceea, aleg personal cele mai bune loturi de puf din micile ferme ale unor familii din Europa, unde animalele sunt păstrate libere, sunt crescute in mod ecologic și natural. Puful este prelucrat sub controlul nostru și în conformitate cu rețeta proprie, conform celor mai înalte standarde, având un laborator specializat de precizie care monitorizează calitatea pufului. În plus, produsele noastre sunt certificate de Oeko Tex Stanard 100, clasa 1, de către Institutul German al calitătii Hohenstein.

Toate țesăturile utilizate în fabricarea produselor noastre sunt lucrate din cele mai naturale materiale posibile, fără folosirea vreunei substanțe nocive. Sunt certificate Oeko Tex Stanard 100, clasa 1 și sunt se potrivesc perfect persoanelor cu piele sensibilă, copiilor mici sau persoanelor cu alergii.

Nu în ultimul rând, am creat Poohy pentru a livra produse frumoase și de calitate, la un preț corect. Prin eliminarea unui intermediar, ne lipsim de costuri precum distribuția, magazinele fizice și diferitele licențe de proiectare care nu contribuie cu nimic la calitate, economisind astfel pentru prețul final al produselor noastre către dvs.Milen Ganzourov

CEO

Down Comfort SRL