Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Retur

RETUR

Pentru a elimina cea mai mare problemă atunci când faceți cumpărături online - Că nu poți încerca, sau mai bine zis, că nu poți încerca confortabil și „în liniște”... - Îți oferim o perioadă de probă de 30 de zile pentru produsele noastre din puf și pene de gâscă sau rață și o perioadă de 14 zile în care puteți returna oricare alt produs de pe site, precum lenjerie de pat și accesorii (în formă originală, exact așa cum l-ați primit, fără semne de utilizare și în ambalajul original. Astfel, fără mari riscuri, poți încerca produsele care îți plac, chiar în confortul casei tale. Deschide coletul, atinge materialele și asigură-te că totul este în regulă.

Dacă nu e „dragoste la prima încercare”... atunci vom face tot posibilul pentru ca tu să primești banii înapoi pe comandă sau să o înlocuim cu un alt produs la alegerea ta.

Chiar dacă totul este în regulă, se poate întâmpla ca produsul să nu fie dimensiunea perfectă sau să nu îți fie confortabil…… NU ESTE NICIO PROBLEMĂ!

Indiferent de motiv, dacă decizi să schimbi/returnezi produsele poți face asta!

Vom rambursa banii în termen de 5 zile lucrătoare din momentul în care primim returul - fără resentimente sau alte trucuri ieftine, ci complet fără probleme. Sau vom înlocui produsul returnat cu un altul la alegerea ta, iar dacă noul produs este mai ieftin, vom rambursa diferența prin transfer bancar. Dacă însă este mai scump, veți plăti doar diferența prin ramburs la livrare.

 

Costurile transportului pentru retur vor fi pe cheltuiala ta, dar noi ne luăm angajamentul de a chema un curier în numele tău, cu care avem prețuri preferențiale, iar această taxă pentru transportul returului va fi dedusă din suma pe care trebuie să v-o rambursăm.

Iar dacă doriți să înlocuiți produsul returnat cu un altul, vă vom trimite noul produs pe cheltuiala noastră și veți plăti doar diferența de preț a produsului, dacă este cazul. Dacă noul produs este mai ieftin, vă vom rambursa diferența de preț prin transfer bancar.Avem doar 3 cerințe simple:

- Să respecți politica noastră de garanție

- Să te asiguri că nu depășești perioadele menționate mai sus

- Să ne contactezi la 07 85 54 62 32 pentru orice nelămuriri

Vă rugăm să nu trimiteți niciun retur până când nu primiți confirmarea din partea noastră. Orice expediere trimisă către noi, care nu este convenită cu noi în prealabil, va fi refuzată.