Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perne din puf

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)
Perne din puf

Căutați perna perfectă din puf natural, pentru un somn confortabil?


Doriți confortul unui hotel de lux în care ai experimentat plăcerea de a dormi pe o pernă din puf natural de rața sau gasca?

Și aveți dreptate, nu este nimic mai bun pentru somn decât moliciunea naturală a pernelor noastre din puf natural, pene naturale sau un amestec al acestora. Pe lângă toate beneficiile acestui material natural unic, combinat cu țesătură de bumbac 100%, pernele noastre sunt secretul unui somn mai bun.

Ușoare, moi, pufoase, pentru sprijin, joase sau ridicate, fabricate din puf natural de rața sau de gasca, pernele noastre vă vor schimba percepția asupra unui somn odihnitor! Cum vă treziți dimineața - calmi, zâmbitori și odihniți sau cu dureri de gât, dureri de cap și dispoziție proastă? Perna pe care dormiți este importantă pentru un somn și o odihnă completă. Vă oferim o experiență cu adevărat luxoasă - perne din puf natural de rață și gâscă, la prețuri exclusive.

Proprietăți unice de ventilație și termoreglare

Pernele sprijină capul în timpul somnului. Unii oameni preferă pernele mai mari. iar alții mai mici, dar cu toții ne dorim ca o pernă să fie moale - cu cât mai mult, cu atât mai bine. Pernele noastre din puf natural îndeplinesc chiar și cele mai pretențioase cerințe, în special modelele cu o structuri cu 3 camere.

Structura cu 3 camere a unei perne din puf de gâscă, precum și a unei perne din puf de rață asigură o distribuție uniformă a umpluturii. Spre deosebire de pernele obișnuite cu umplutură sintetică, acestea nu se aplatizează sub greutatea capului, dar rămân în mod plăcut foarte moi, în orice moment. Te vei simți înconjurat de moliciune, ca și cum ai dormi pe un nor.

Structura cu trei camere constă dintr-o cameră de mijloc care conține un amestec de puf de rață albă sau de gâscă și un procentaj foarte mic de pene noi care servesc drept suport suplimentar. Această cameră din mijloc este înconjurată de două camere exterioare care conțin puf francez de lux, creând un confort incredibil.

Modelele noastre sunt variate - cu moliciune medie, mai rigide și mai ridicate, și foarte joase și extrem de moi. În colecția noastră, toată lumea va găsi o pernă confortabilă potrivită nevoilor lor, în funcție de poziția de dormit - spate sau pe burtă, sau dacă suferiți de dureri la nivelul gâtului și coloanei vertebrale. Dacă nu ați experimentat încă confortul umpluturilor naturale, cu siguranță nu aveți idee cât de mult vă pot ajuta.

Calitatea de neegalat a materialelor

Pernele noastre cu puf de gasca pot fi clasificate drept perne de lux, deoarece sunt fabricate cu cele mai noi tehnologii și cu materiale de înaltă calitate. Umpluturile sunt achiziționate de la producători europeni consacrați (francezi și polonezi) și includ pene fine din puf și pene noi, cu densitate ridicată și proprietăți excelente de termoreglare.

Puful este un excelent izolator, dar are și capacitatea de a „respira”. Datorită structurii sale tridimensionale și capacității sale de a reține aerul, umplutura de puf este un izolator de neegalat. Puful de înaltă calitate are aproximativ 2 milioane de fibre musculoase, care se suprapun pentru a forma un strat dens de aer care păstrează căldura absorbită de corpul uman.

Acest material natural nu are proprietăți termice, cum ar fi lâna și fibrele sintetice. Aceasta înseamnă că pernele din puf natural nu vor face ca pielea să transpire. Datorită proprietăților crescute de termoreglare, acestea mențin temperatura corpului și absoarbe excesul de umiditate. Un scalp transpirat și păr lipicios nu sunt probleme pe care le veți întâlni când folosiți produsele noastre.

Produs 100% ecologic și hipoalergenic - o afirmație valabilă pentru întreaga noastră gamă de perne frumoase. Puful și penele naturale sunt spălate în mod repetat (de câte 8 ori, cu materiile prime pe care le folosim) folosind o tehnologie specială. Apoi trec printr-o etapă de sterilizare la o temperatură ridicată pentru a elimina complet toate reziduurile organice și praful.

Pernele noastre sunt certificate conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive. Umpluturile, precum și țesătura exterioară, sunt realizate în întregime din materiale naturale. Spre deosebire de materialele sintetice, acestea nu irită pielea și împiedică dezvoltarea acarienilor. Dacă aveți dificultăți de respirație noaptea, poate că este timpul să vă schimbați perna cu una dintre pernele noastre grozave.

Husele pernelor noastre sunt fabricate din bumbac percale 100%, pur, țesut cu fire din mătase fină și are cusătură dublă ce împiedică ieșirea umpluturii și dezvoltarea acarienilor. Este clasificat ca fiind rezistent downproof, ceea ce înseamnă că nu permite nici măcar celor mai fine pene să iasă. Țesătura anti-acarieni servește drept barieră împotriva microorganismelor patogene. Acarienii sunt o cauză majoră a alergiilor la praful din casă.

Durabilitate și întreținere ușoară

Umplutura naturală cu puf are o durabilitate mult mai mare decât au materialele sintetice. Are o permeabilitate excelentă la aer, datorită căreia sunt evitate transpirația și aplatizarea pernei sub greutatea corpului. După spălare, inclusiv spălarea la mașina automată, distribuția umpluturii rămâne uniformă, datorită structurii camerei a produsului.

În niciun alt magazin de perne nu veți găsi produse de o calitate și o durabilitate atât de ridicate care să permită spălarea și uscarea la mașina automată. Pentru a evita necesitatea spălării frecvente, vă recomandăm să folosiți huse detașabile, care sunt mai puțin solicitante în ceea ce privește spălarea.

Noi vă oferim nu numai articole de dormit extrem de luxoase, ci și cea mai accesibilă și convenabilă modalitate de a le cumpăra. Profitați de ocazia unei achiziții online ușoare, cu livrarea gratuită a produselor comandate, în cazul în care valoarea acestora depășește suma de 400 lei. Produsele noastre vin cu o garanție de doi ani pentru calitate și confort, precum și cu opțiunea de testare și retur în termen de 30 de zile.