Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Topper saltea din puf natural de gâscă sau de rață

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Topper saltea din puf natural de gâscă sau de rață

Topper saltea din puf și pene pentru moliciune și confort delicate
Există o soluție pentru fiecare problemă. Ideea este să știți care e cea corectă și să nu amânați prea mult. Dacă somnul nu este suficient de calitativ, nu vă riscați sănătatea și asigurați-vă cât mai curând posibil că aveți toate facilitățile necesare în dormitor. Cel mai des, doar câțiva centimetri te despart de un somn bun. Este exact ceea ce trebuie să adăugați la salteaua principală de pat pentru a simți un confort real.

Oferă un lux de 5 stele și protejează împotriva acarienilor

Topperul nostru Comfort Bed oferă combinația perfectă de susținere delicată pentru corp și moliciune pufoasă, toate acestea la o înălțime de 8 cm. Tot ce trebuie să faceți este să îl așezați pe salteaua principală și să vă relaxați ca și cum ați fi într-un cuib de puf și pene. Topperul poate netezi suprafața neuniformă și poate transforma orice pat într-un loc irezistibil de odihnă.
Originar din SUA și din țările nordice, topper-ul sau salteaua superioară aduce un plus de căldură și confort, ameliorează tensiunea și se adaptează perfect la curbele corpului. Este un beneficiu indispensabil pe timp de iarnă pentru toți cei cărora le place să doarmă la căldură, precum și pentru cei care suferă de reumatism și alte afecțiuni.
Nu este deloc o coincidență că marile hoteluri de 5 stele folosesc toppere din puf și pene naturale de rata sau de gasca ca una dintre indispensabile forme de rasfat a clienților. Așezat pe o saltea mai uzată și mai veche, topperul oferă încă o proprietate incontestabilă - devine o barieră de siguranță și împiedică trecerea bacteriilor și acarienilor.
Oferă căldură iarna și răcoare vara
Un topper din puf și pene de gasca transformă fiecare dormitor într-un loc luxos pentru odihnă și somn. Are multe beneficii, dintre care trei sunt imbatabile:

● Oferă o căldură incredibilă și o moliciune excepțională.

Puful natural de gasca sau de rata are capacitatea rară de a genera multă căldură, fără a reține umiditatea. Alegerea unui topper cu umplutură din pene oferă o căldură confortabilă chiar și în cele mai reci nopți de iarnă. Legat de moliciunea delicată, aproape nimeni nu ar avea nicio observație despre calitatea acesteia. Rețineți că saltelele mai moi sunt recomandate persoanelor cărora le place să doarmă pe o parte. Astfel, toate părțile mai grele au o susținere solidă, iar zona plămânilor nu este sub presiune și respirația este liberă.

● Vă veți simți ca și cum ați fi înconjurați de un nor.

Topperul din puf și pene este atât de delicat și aerisit, încât creează senzația că dormiți pe un nor. Dacă salteaua principală a patului este uzată, lăsată pe alocuri sau prea rigidă, acest lucru poate cauza neplăceri și probleme grave de sănătate. Toate acestea încep cu o trezire de coșmar, însoțită de dureri la nivelul gâtului și spatelui și duce la insomnie sistemică și o stare de spirit scăzută.

● Reglează temperatura corpului și previne transpirația.

Umplutura din puf și pene este respirabilă și nu reține umezeala. Este ca un termostat natural și face ca orice topper să fie potrivit pentru utilizare atât vara, cât și iarna. Oferă căldură în nopțile reci și răcoare în nopțile călduroase. Dacă simțiți frig în timp ce dormiți sau transpirați în mod constant, vă veți trezi des. Acest lucru va afecta calitatea chiar și a celui mai sănătos somn.

Cele mai potrivite țesături pentru umplutura din puf

Loiali brandului nostru, la Poohy rămânem responsabili pentru creșterea responsabilă a animalelor. Puful folosit pentru producția topperelor naturale de calitate superioară provine din rațe și gâște, crescute exclusiv pentru prelucrarea cărnii. Ghidați de grija față de clienți, topperele noastre au o densitate de umplere de pana la 1750 grame / m2. Alegem cu aceeași grijă țesăturile pe care le folosim. Ne bazăm pe țesătura din 100% bumbac percale de înaltă densitate, țesut special pentru a preveni umplutura pufoasă să iasă în afara topperului.
Alegem umpluturile naturale ale topperurilor noastre cu sârguință și multă dedicare, pentru că sincer credem că așa oferim tuturor o noapte de lux, moale și plăcută, dedicată unui somn sănătos. Și pentru că ne iubim munca și este o plăcere pentru noi să ne bucurăm clienții, livrarea la achiziționarea unui topper este gratuită oriunde în România.
Nu ratați nici celelalte produse fabricate de noi, pilotele ușoare și pufoase și pernele din puf, aceasta vor adăuga și mai mult confort somnului dvs.

Topper puf gasca natural