Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perne joase din puf

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Perne joase din puf
Această categorie este pentru aceia dintre voi care dorm cel mai mult pe burtă, iar noi recomandăm perne cum ar fi pernele joase din puf.

Toate sunt fabricate în Bulgaria, folosind cele mai bune materiale europene: puf natural de rață franceză și puf natural de gâscă poloneză. Iar țesăturile fine din bumbac permit mișcarea mai ușoară a aerului pentru o termoreglare naturală a pufului.

Vedeți ofertele noastre!

Perna pe care dormim are un impact uriaș asupra stării noastre fizice și emoționale de a doua zi. O serie de studii științifice arată că, pentru starea bună a oaselor și a sistemului nostru circulator, este mai bine să dormiți cu capul pe perne joase. Această categorie din magazinul online al companiei noastre oferă exact asta.

Moi, garantând un confort incredibil

Pernele din puf cu o înălțime minimă pot fi folosite ca bază sau individual, de către aceia dintre voi care nu doresc o tensiune suplimentară asupra gâtului în timpul somnului sau le place să doarmă pe burtă. Vă oferim perne excelente din puf natural de rață și gâscă din cea mai înaltă clasă, iar la unele modele, puful este combinat cu pene noi.

Umpluturile din puf utilizate în produsele noastre provin în principiu din Franța și Polonia, precum și din alte țări europene. Lucrăm doar cu cei mai buni furnizori și producători. În cazul umpluturilor mixte, se utilizează o clasă specială de pene curbate Super Flexy, ce oferă volum și elasticitate suplimentare pernei. Aceasta va reveni rapid la forma să inițială după presiunea exercitată asupra ei.

Umpluturile naturale cu puf au proprietăți de termoreglare de neegalat. Datorită structurii sale tridimensionale unice, puful reține aerul și își păstrează căldura. Perna din puf păstrează căldura plăcută a corpului, în timp ce absoarbe excesul de umiditate din exterior. Transpirațiile nocturne sunt excluse cu pernele noastre pufoase.

Țesătura exterioară a pernelor este, de asemenea, importantă pentru confort și somn sănătos. Folosim țesături din bumbac percale 100%, bumbac satinat sau țesătură cu densitate ridicată, fabricate special pentru Poohy. Țesăturile și umpluturile sunt testate și certificate conform Standardului 100 al clasei Oeko Tex 1, arătând că nu conțin ingrediente dăunătoare pielii.

Puritatea fiecăreia dintre pernele noastre joase este garantată. Puful este supus unui proces de spălare și sterilizare de 8 ori la temperaturi ridicate pentru a îndepărta praful și alte reziduuri organice. Pernele noastre nu necesită întreținere complexă. Se permite spălarea la mașina automată de spălat, la o temperatură de 40 ° C și uscarea într-un uscător la temperatură scăzută până la medie.