Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perne medii din puf

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Perne medii din puf

De înălțime și densitate medie, versatile în utilizare, pernele noastre sunt preferate de o serie de hoteluri de lux.
Bucurați-vă de luxul și confortul unui hotel sofisticat.
Această categorie conține o gamă largă de perne de înălțime medie, realizate din puf natural de înaltă calitate de rață și gâscă. Lux și confort pe tot parcursul anului. Sunt singura soluție dacă doriți să vă treziți veseli, zâmbitori și odihniți dimineața.


O soluție universală sigură

Pernele cu înălțime medie sunt o soluție universală potrivită pentru toată lumea. Nici prea joase, nici prea ridicate - oferă confort, indiferent în ce poziție dormiți cel mai des. Produsele noastre sunt fabricate din diferite tipuri de umpluturi. Există modele cu umplutură în totalitate din puf nou de rață și gâscă, precum și cele cu umplutură combinată - puf și pene noi albe.
Principala caracteristică a pufului și motivul pentru care este materialul preferat pentru fabricarea pilotelor și pernelor, este capacitatea sa de a menține o temperatură plăcută pe parcursul oricărui anotimp, fără a face ca pielea să transpire. Structura specifică a pufului, compusă din multe fibre fine, îi permite să rețină o cantitate mare de aer, ceea ce îl face cel mai bun termostat cunoscut de om.
Atingerea ușoară a produselor din puf de calitate este un motiv pentru care oamenii sunt dispuși să cheltuiască mult mai mulți bani pe aceste produse. Prețul este justificat întradevăr. Printre pernele noastre medii veți găsi modele cu structură cu două și trei camere. Umpluturile de diferite tipuri dinăuntrul lor sunt împărțite în două și trei camere separate. Astfel reușim să oferim o combinație ideală de rezistență la presiune și moliciune.
Perna medie ideală din puf este cea care nu conține materiale dăunătoare. Umpluturile noastre, precum și husele exterioare sunt realizate din materiale 100% naturale. Țesătura din bumbac pur cu fire dense țesute împiedică ieșirea umpluturii, precum și dezvoltarea acarienilor. Material 100% ecologic și hipoalergenic, certificat conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive.
Puritatea pufului încorporat în perne este garantată. Materia primă este spălată și sterilizată de 8 ori pentru a îndepărta toate reziduurile organice și praful. Structura cu 3 camere vă oferă atât moliciune, cât și stabilitate în orice poziție a corpului.
Este permisă spălarea într-o mașină automată de spălat, la o temperatură de 40 ° C și uscarea într-un uscător la temperatură scăzută până la medie.