Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Blog

Cum se întrețin pilotele din puf de gâscă?

Vizualizari: 32

Ce avantaje îți aduce pilota din puf de gâscă și cum se curăță în mod corect pilotele din puf de gâscă? O pilotă din puf natural de gâscă este soluția perfectă pentru a te încălzi în dormitor în orice sezon. Pilotele din puf de gâscă îți oferă pe deplin senzația de a dormi în puf și îți aduc un plus de confort, din orice punct de vedere.

Cum se întrețin pernele puf de gâscă?

Vizualizari: 32

Printre cele mai apreciate sunt pernele de puf, datorită confortului sporit pe care îl oferă și a durabilității ridicate. Trebuie însă să știi cum să întreții pernele cu puf de gâscă, pentru a te bucura de ele vreme îndelungată.

ECOMpedia a stat de vorba cu Poohy.ro

Vizualizari: 21

Poohy.ro a aparut din dorinta de a oferi tuturor un mediu pentru un somn sanatos si relaxant. Milen Ganzurov (foto, CEO Poohy.ro): "Credem ca prin folosirea de materiale ecologice si imbunatatirea continua a calitatii noastre, reusim sa imbunatatim obiceiurile de somn ale clientilor nostri”.

Câtă aventură creativă este în somnul ușor ca puful de gâscă?

Vizualizari: 15

Uneori, pare că pur și simplu ne privește de la distanță cum ne străduim să găsim o soluție și apoi cum descoperim răspunsul care era deja acolo: vreun material natural, vreun indiciu care ne conduce spre mai bine și mai simplu. De exemplu, știai că puful de gâscă este cel mai bun material izolator natural?

Puful natural: cum e să atingi ceva magic

Vizualizari: 353

Perna și pilota din puf natural sunt recomandate pentru un somn sănătos, deoarece puful natural de rață sau de gâscă este cel mai bun material de izolare cunoscut de om

Puful de gâscă și alergiile: adevărul despre un somn sănătos

Vizualizari: 946

Puf pur în bumbac de calitate – Garanția unui somn fără alergii. Oamenii confundă deseori alergia la puful de gâscă cu alergia la acarieni.

Calitatea și forța de umplere!

Vizualizari: 393

Principalul criteriu pentru evaluarea calității pufului de rațv sau de gâscă este puterea de umplere (Fill Power-FP). Este un indicator al fluidității, al durabilității și al capacității de volum.

Puf de rață sau puf de gâscă? Care este mai calitativ?

Vizualizari: 588

Ambele tipuri de puf natural asigură aceeași izolație (cu aceeași putere de umplere), sunt ușoare și pufoase și au aceeași structură esențială care le face cele mai bune izolatoare cunoscute de om.

Afişare 1 - 8 din 10 (2 pagini)