Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Blog

Top 3 idei de cadouri pentru săbătorile de iarnă

Vizualizari: 29

Lista dorințelor pentru Crăciun - Idei de cadouri pentru cei dragi. Știi ce înseamnă asta; e timpul să pregătești cadourile! Vezi recomandările noastre din lista de mai jos :)

Am pornit la vânătoare: 5 mituri despre pernele și pilotele din puf de gâscă

Vizualizari: 99

Pentru ca tu sa dormi mai bine, am pus sub reflector împreună cu cei de la Designist cele mai cunoscute 5 mituri despre puful și penele de gâscă. Poți să citești cum demontăm aceste mituri dând click pe link-ul de mai jos.

Cum se întrețin pilotele din puf de gâscă?

Vizualizari: 147

Ce avantaje îți aduce pilota din puf de gâscă și cum se curăță în mod corect pilotele din puf de gâscă? O pilotă din puf natural de gâscă este soluția perfectă pentru a te încălzi în dormitor în orice sezon. Pilotele din puf de gâscă îți oferă pe deplin senzația de a dormi în puf și îți aduc un plus de confort, din orice punct de vedere.

Cum se întrețin pernele puf de gâscă?

Vizualizari: 127

Printre cele mai apreciate sunt pernele de puf, datorită confortului sporit pe care îl oferă și a durabilității ridicate. Trebuie însă să știi cum să întreții pernele cu puf de gâscă, pentru a te bucura de ele vreme îndelungată.

ECOMpedia a stat de vorba cu Poohy.ro

Vizualizari: 59

Poohy.ro a aparut din dorinta de a oferi tuturor un mediu pentru un somn sanatos si relaxant. Milen Ganzurov (foto, CEO Poohy.ro): "Credem ca prin folosirea de materiale ecologice si imbunatatirea continua a calitatii noastre, reusim sa imbunatatim obiceiurile de somn ale clientilor nostri”.

Câtă aventură creativă este în somnul ușor ca puful de gâscă?

Vizualizari: 45

Uneori, pare că pur și simplu ne privește de la distanță cum ne străduim să găsim o soluție și apoi cum descoperim răspunsul care era deja acolo: vreun material natural, vreun indiciu care ne conduce spre mai bine și mai simplu. De exemplu, știai că puful de gâscă este cel mai bun material izolator natural?

Puful natural: cum e să atingi ceva magic

Vizualizari: 475

Perna și pilota din puf natural sunt recomandate pentru un somn sănătos, deoarece puful natural de rață sau de gâscă este cel mai bun material de izolare cunoscut de om

Puful de gâscă și alergiile: adevărul despre un somn sănătos

Vizualizari: 1490

Puf pur în bumbac de calitate – Garanția unui somn fără alergii. Oamenii confundă deseori alergia la puful de gâscă cu alergia la acarieni.

Afişare 1 - 8 din 12 (2 pagini)