Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Sunt sau nu eficiente bilele din lână pentru uscător și tot ce trebuie să știți despre ele

Sunt sau nu eficiente bilele din lână pentru uscător și tot ce trebuie să știți despre ele

Vizualizari: 5803

Cât de eficiente sunt bilele din lână pentru uscător?

În locuințele moderne, uscătorul este demult ceva necesar și util. Face o treabă grozavă, iar adăugarea bilelor din lână în uscător accelerează procesul, maximizează eficiența și economisește energia electrică. Aceste mingii rotunde de lână presată, de dimensiunea aproximativă a unei mingi de tenis, nu sunt noi pe piață, dar popularitatea lor a crescut de-a lungul anilor pentru că sunt cu adevărat eficace.
Spălatul nu este una dintre cele mai distractive activități. De cele mai multe ori, să așezi pilota în cearceaf sau să împăturești un cearceaf cu elastic pot fi destul de iritante dacă lenjeria nu este manipulată corect în timpul uscării. Folosirea bilelor din lână pentru uscător poate oferi momente minunate seara, când după o zi lungă și obositoare, te scufunzi în pilotele delicate și moi.

Cum sunt bilele din lână pentru uscător?

Sunt dense, dar relativ ușoare și se pun în uscător împreună cu rufele umede. Acestea creează o mai bună circulație a aerului și ajută la uscare mai rapidă. Separă hainele și le împiedică să se lipească. Reduc electricitatea statică și adaugă acea moliciune mult dorită. Sunt ca un beneficiu suplimentar și ieftin pentru rufe, dar care aduce mari beneficii.
Bilele din lână Poohy pentru uscător sunt fabricate din 100% lână din Noua Zeelandă și sunt o alternativă ecologică, biodegradabilă la folosirea balsamului de rufe. Pot fi folosite cu haine albe, colorate și închise la culoare. Folosirea acestora poate reduce timpul de uscare cu până la 25%. Economisirea timpului și a energiei este bună atât pentru casa dvs., cât și pentru mediul înconjurător.
Cu ajutorul lor, puteți avea control complet asupra procesului de uscare a hainelor. Oricât de utilă și de dorită este căldura solară naturală, este greu de găsit în anumite luni ale anului. Iarna nu avem mult soare, iar în restul anului puțini se bucură de o grădină sau curte sau de un apartament suficient de spațios. Iar să uscăm rufele în mijlocul camerei nu este cea mai bună soluție. Salvarea constă într-un uscător de calitate, cu accesoriile adecvate.  

Care sunt beneficiile bilelor din lână pentru uscător?

Pe lângă reducerea semnificativă a timpului de uscare, bilele din lână sunt extrem de utile la uscarea pilotelor din puf și a gecilor din puf de gâscă, oferă moliciune lenjeriei de pat, delicatețe și nu formează pliuri pe țesături. Principalele lor avantaje sunt:

•    acționează ca un balsam natural;
•    economisesc ciclul de uscare;
•    economisesc energie;
•    sunt inofensive pentru piele;
•    nu conțin substanțe chimice nocive, substanțe toxice și mirosuri puternice;
•    reduc electricitatea statică;
•    protejează mediul înconjurător;

Sunt reutilizabile și pot fi folosite pentru până la 1000 de uscări. Pot îndepărta chiar și părul lăsat de animalele de companie.

Cum se folosesc bilele din lână pentru uscător?

Nici că se putea să fie mai ușor să le folosiți. Este suficient să puneți rufele umede în uscător și să adăugați 2-3 bile pentru un volum mediu de rufe și 5-6 bile pentru o cantitate mai mare de rufe. Cu cât oferiți mai mult spațiu în uscător, cu atât își vor face treaba mai bine. Nu supraîncărcați uscătorul și lăsați bilele să sară liber, astfel încât aerul cald să poată trece uniform între straturile de îmbrăcăminte, lenjerie de pat și pilotă.
Înainte de a le introduce în uscător, pulverizați-le ușor cu apă pentru a profita de efectul de abur, care va preveni și mai mult acumularea de electricitate statică. Dacă doriți să evitați să le călcați, scoateți hainele înainte să fie complet uscate - astfel vor fi delicate în mod plăcut, fără cute enervante.
După utilizare, depozitați bilele din lână într-un loc uscat și aerisit. Nu le împachetați strâns și nu le închideți într-o cutie, deoarece au nevoie să respire pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor investiției și pentru a nu trebui să le înlocuiți des.

Cum să le folosiți pentru aromoterapie?

O alternativă la aromatizatoarele pentru rufe, care irită pielea sensibilă sau afectează persoanele cu probleme respiratorii, sunt bilele din lână pentru uscător, infuzate cu ulei esențial. Este suficient să adăugați trei sau patru picături din uleiul dvs. preferat, asigurați-vă că este complet absorbit în bile și bucurați-vă de aromoterapie adevărată. Când căldura activează uleiul esențial, acesta trece în țesături și rezultatele sunt perfecte – haine, lenjerii de pat și pilote cu miros proaspăt care își păstrează moliciunea și delicatețea până la următoarea spălare.
Uleiurile esențiale au arome bogate și influențează sănătatea și starea de spirit în moduri diferite. Lavanda acționează ca o îmbrățișare în timpul somnului și este potrivită pentru cearșafuri, pilote, huse și perne. Lămâia este atât revigorantă, cât și calmantă, făcând-o potrivită pentru purtarea zilnică. Eucaliptul are proprietatea de a crea o senzație de plăcere și se potrivește perfect prosoapelor sau halatelor de baie. Iasomia ameliorează anxietatea, iar uleiul de mentă oferă energie.
Oricine își poate pregăti propria colecție personală de uleiuri aromate, în funcție de gustul și preferințele fiecăruia. Pe lângă cele mai bine-cunoscute arome, există și altele care nu sunt atât de populare, dar posedă proprietăți la fel de benefice. Printre acestea se numără uleiul de lemn de trandafir, care are o aromă fină și delicată. Echilibrează sistemul nervos și combate stresul, anxietatea și oboseala.
Dacă vă plac aromele mai picante, acordați atenție măghiranului - are un efect calmant asupra problemelor respiratorii precum astmul și dificultăților de respirație. Pentru cei care dedică timp meditației, este bine să picurați câteva picături de ulei esențial de ienupăr pe bilele din uscător – printre celelalte proprietăți benefice, împrospătează și purifică aerul.

Cât sunt de durabile bilele din lână pentru uscător?

Spre deosebire de balsamul de rufe, care este de unică folosință și deseori costisitor, bilele din lână pot fi folosite de până la 1000 de ori. Un calcul rapid arată că acestea durează 10 ani dacă spălați de două ori pe săptămână și, pe termen lung, acest lucru le face semnificativ mai rentabile și mai eficiente.
Prețul lor depinde de marcă, mărime și câte sunt într-un set. Sunt prietenoase cu mediul, rezistente și cu o depozitare adecvată, nu își schimbă calitățile și structura. Le puteți împrospăta spălându-le în apă fierbinte la mașina de spălat – program delicat - și apoi uscându-le la o temperatură destul de ridicată. Absența substanțelor nocive prelungește nu numai durata de viață a bilelor pentru uscător, ci și cea a pilotelor și hainelor, inclusiv a hainelor pentru bebeluși.

Aveți de ales între bile din lână sau plastic?

Bilele din plastic sunt o alegere preferată de vegani și persoanele care evită produsele de origine animală. Deși nu sunt ecologice, utilizarea lor duce la curățarea mai puțin frecventă a filtrului uscătorului. Cu toate acestea, cele de lână sunt mult mai rezistente și complet silențioase în timp ce „dansează” în mașina de spălat. Sunt mai grele și împiedică lipirea rufelor una de cealaltă, ceea ce reduce semnificativ timpul de uscare.
Ciclul de uscare este scurtat datorită proprietății lânii de a absorbi umezeala. Iar combinația cu uleiuri esențiale păstrează rufele proaspete și parfumate. Perfect rotunde și netede, bilele de lână sunt recomandate datorită originilor lor naturale și capacitatea de a oferi moliciune și delicatețe pilotelor, jachetelor de puf, hainelor, cearșafurilor, pernelor, prosoapelor, hainelor pentru bebeluși și multe altele.

Căror țesături se potrivesc?

Nu există restricții cu privire la utilizarea bilelor din lână pentru uscător. Ele pot fi folosite cu orice tip de lenjerie de pat. Efectul lor benefic este vizibil de îndată ce sunt așezate împreună cu țesături voluminoase și grele, care au de obicei cel mai lung ciclu de uscare posibil. Fiind foarte silențioase și oferind o uscare uniformă, reușesc să separe chiar și cele mai încăpățânate țesături, făcând uscarea semnificativ mai rapidă și calitativă.
Vă place atât de mult lenjeria de pat din bumbac satinat, dar nu aveți răbdarea necesară pentru a aștepta să se usuce într-un mod atât de lent? Câteva bile din lână fac minuni, iar lenjeria de lux este gata de utilizare în cel mai scurt timp și este delicată, moale, miroase plăcut și nu are cute. Orice țesături preferați, își vor păstra calitățile mult timp dacă le răsfățați cu aceste bile din lână de înaltă calitate.    
Cât de mult așteaptă grămezile de haine pentru a fi călcate? Oricât de bun ești în organizarea sarcinilor zilnice, un program este deseori greu de urmat. Călcatul este una dintre activitățile pe care le neglijăm din cauza lipsei de timp. Bilele din lână pentru uscător sunt o salvare dacă nu doriți să scoateți hainele mototolite din uscător.

De ce să uscați hainele cu bile din lână?

Cu cât uscați mai mult așternuturile, cu atât acestea devin mai șifonate și se uzează mai repede. Pentru a combate procesul de îmbătrânire și pentru a menține cearșafurile și hainele netede și moi, adăugați întotdeauna numărul necesar de bile din lână. Acestea vor restabili cantitatea necesară de umiditate în rufe, iar umplutura de puf din pilote sau geci va fi reîmprospătată, va deveni mai moale și va arăta ca nouă.
Bilele pentru uscător Poohy sunt realizate manual din 100% lână premium din Noua Zeelandă. Acţionează ca emolient natural şi sunt potrivite pentru întreaga familie - de la cei mai bătrâni până la cei mai tineri membri ai familiei. Sunt inofensive pentru persoanele cu piele sensibilă și alergii. Sunt complet naturale, fără adaos de chimicale și substanțe toxice.
Le oferim ca și set de 6 bucăți. Sunt simple, de culoare albă naturală și perfect rotunde. Sunt practice pentru familiile numeroase care au copii mici, spală adesea și au nevoie de liniște. Sunt atât de moi încât, chiar dacă le puneți pe toate șase în mașina de spălat, nu veți auzi niciun zgomot. Le puteți achiziționa din magazinul nostru online într-un săculeț din bumbac.


Produse similare

  • 87,00Lei76,00Lei

    Set 6 bile pentru uscător, realizate manual din 100% lână din Noua ZeelandăCum îți sunt folositoare bilele Poohy Baller:○ Înmoaie țesăturile în mod natural, fără folosirea substanțelor chimice○ Sunt silențioase în interiorul uscătorului, spre deosebire de alte produse din plastic○ Sunt potrivite pentru aromaterapie, picurând uleiurile esențiale preferate de dvs.Bilele noastre premium Poohy Baller pentru uscător sunt naturale, ajută la uscarea rapidă a produselor din puf și pene, economisesc bani prin reducerea consumului de energie și sunt 100% organice. Fabricate din 100% lână premium din Noua Zeelandă, aceste bile pentru uscător înmoaie și adaugă un plus de pufoșenie pilotelor din puf, gecilor cu puf, cearșafurilor, plăpumilor, prosoapelor, hainelor pentru copii și multe altele. Folosirea bilelor pentru uscător previne strângerea și șifonarea textilelor mai grele, facilitând uscarea uniformă.Economisiți timp, energie, bani și ajutați la reducerea amprentei de carbon○ Fiecare bilă din lână pentru uscător poate fi refolosită pentru mai mult de 1000 de cicluri de uscare și ajută la prelungirea duratei de viață a hainelor și a lejeriei de pat.○ Aceste bile naturale pentru uscător rufe sunt naturale și hipoalergenice, fără substanțe chimice sau artificiale. ..

    Adaugă în Coş
  • Adauga un comentariu