Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilota si plapuma din puf de gasca pentru iarna

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)

Iarna este anotimpul în care avem nevoie de căldură și încercăm să o obținem în toate modurile posibile – prin încălzirea casei sau alegerea unei lenjerii de pat călduroase, pentru un somn și o odihnă confortabile. Dacă doriți ca nivelul de căldură să fie potrivit pentru dvs. pe timpul somnului, alegeți pilotele ușoare de lux Poohy – pentru anotimpul de iarnă, foarte călduroase. Ele vă vor oferi un confort și o căldură de neegalat.

Umplutură naturală - izolare termică excelentă

În această categorie vă prezentăm pilotele noastre, concepute pentru a oferi mai multă căldură în timpul nopților de reci de iarnă. Colecția noastră de pilote călduroase de iarnă include produse cu caracteristici foarte similare, dar în același timp foarte diferite. Ceea ce au în comun este calitatea înaltă a manoperei și a materialelor. Singura diferență este tipul și densitatea umpluturii.
În funcție de preferințele personale și de capacitățile dvs. financiare, puteți alege pilote din 100% puf de rață franceză sau 100% puf de gâscă poloneză, precum și o combinație de puf și pene noi de rață albă, în procente diferite. Puteți alege și între pilote cu umplutură naturală, clasificate ca fiind călduroase și foarte călduroase. Datorită faptului ca sunt extrem de ușoare și respirabile, căldura lor este garantată.
Caracteristic umpluturilor pufoase este proprietatea lor unică de a fi un izolator de neegalat. Acest lucru se datorează construcției specifice de puf, fiind compus din formațiuni asemănătoare strugurilor, compuse dintr-o multitudine de fibre fine. Puful de înaltă calitate este alcătuit din peste 2 milioane de fibre musculoase tridimensionale.
Datorită acestei structuri tridimensionale a pufului, aceasta are capacitatea de a absorbi și reține o cantitate mare de aer, ceea ce menține constantă temperatura generată de corp sub stratul protector dens al fibrelor. Extrem de ușoare, dar, în același timp, cu o izolare termică excelentă, umpluturile din puf de rață și gâscă sunt cea mai bună opțiune pentru fabricarea pilotelor.
Să aruncăm o privire asupra proprietăților specifice unei pilote de iarnă din colecția noastră de lux. În primul rând, ar trebui să fim atenți la tipul de umplutură. Poate fi amestecat (puf și pene noi fine), precum și individual. Cu cât este mai dens puful, cu atât reține mai bine aerul și, prin urmare, are o capacitate mai mare de încălzire.
Umpluturile din puf oferă de aproximativ trei ori mai multă căldură decât cele sintetice, din fibre de poliester. În ceea ce privește proprietățile termice, acestea sunt comparabile cu lâna, care este totuși mult mai grea și nu permite corpului să se aerisească. Într-adevăr, este călduroasă, dar iți va lipsi libertatea de mișcare. Transpirația este iarăși o problemă care nu există în cazul umpluturilor din puf.
Puful are tendința de a se schimba, inclusiv prin porii materialului exterior. Pentru a preveni deplasarea umpluturii în secțiuni separate, pilotele noastre ușoare de iarnă sunt fabricate dintr-o construcție voluminoasă formată din partiții despărțitoare pe interior și margini exterioare cusute cu bandă, oferindu-i densitate pentru a împiedica alunecarea în timpul somnului.
Prelucrarea materiei prime utilizate pentru umplere este de asemenea importantă pentru calitatea produselor. Puful este spălat și curățat în 8 etape, apoi sterilizat la temperaturi ridicate. Aceasta elimină toate reziduurile organice și praful. Pilota este perfect curată și nu provoacă alergii sau lipsă de respirație.
Pilotele noastre de iarnă fabricate din puf de gâscă sunt hipoalergenice. Aceasta nu este doar o afirmație pe care o facem, ci este demonstrată științific printr-o serie de teste. Atât umplutura, cât și materialul exterior cu care este învelită sunt certificate conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1, fără substanțe nocive. Sunt ideale pentru persoanele cu alergii și copii mici.
Nu este posibilă îndepărtarea pufului din pilotele ușoare de iarnă, deoarece folosim ca si material exterior 100% bumbac percale, clasificat ca downproof - pentru a impiedica iesirea penelor in exteriorul pilotei, fara a impiedica aerisirea naturala a acesteia. Țesătura are, de asemenea, proprietăți anti-acariene, acționând ca o barieră împotriva acarienilor. Ies în evidență prin faptul că sunt excepțional de moi și ușoare, în ciuda densității de invidiat de peste 92 de fire.
Când vorbim despre calitatea unei pilote ușoare, în special iarna, principalul criteriu determinant este densitatea umpluturii. De aceasta depinde capacitatea de volum a pufului și durabilitatea pilotei. Densitatea umpluturii se măsoară în unitatea de măsură cuin, care arată cât spațiu are exprimat o uncie de puf în inci cubi (cubic inches).
O pilotă ușoară de iarnă are o umplutura este mai densă și o greutate de aproximativ 200 de grame per metru pătrat. Această măsurătoare nu determină greutatea totală a pilotei. Greutatea umpluturii depinde de dimensiunea produsului și este cuprinsă între 600 și 800g.
Oferim pilote de lux, potrivite anotimpului de iarnă și super călduroase, la prețuri exclusive, inclusiv promoții și reduceri substanțiale. Tipul de umplutură și dimensiunea produsului sunt criteriile care ar trebui să determine alegerea dvs, precum și prețul. Lenjeria din puf natural este un produs valoros, fiind pe deplin justificat, deoarece umplutura naturală nu este asociată cu alte materiale naturale sau sintetice.

Cele mai bune plăpumi din puf de gâscă - duc frumusețea și luxul la un alt nivel, sunt confortabile, călduroase și respirabile.

Cu o plapumă din puf, veți putea experimenta același nivel de confort ca într-un pat dintr-un hotel de lux. Când vine vorba de confort, nu faceți compromisuri la calitate. O plapumă din puf de gâscă poate fi mai scumpă, dar mult mai durabilă și calitativă.