Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote din puf

Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)
Pilote din puf

Un somn bun este atunci când te ghemuiești alături de familie în calitate, în puf real natural.
Noi la Poohy fabricăm pilotele noastre uimitoare folosind doar materiale de cea mai înaltă calitate, cu cea mai înaltă evaluare ecologică.
Fabricate la cele mai înalte standarde europene, pilotele noastre din puf de rață sau de gâscă nu conțin substanțe chimice sau alergeni, iar puful este colectat manual, astfel încât dumneavoastră și familia dvs. să dormiți liniștiți, știind că ați găsit cel mai bun produs de pe piață.
Poohy vă oferă o varietate incredibilă de pilote extrem de luxoase. Pilota este primul lucru care ne vine în minte atunci când vine vorba de un pat călduros și super confortabil. Ne-o imaginăm instinctiv ca pe un nor alb pufos cu care suntem întotdeauna gata să ne îmbrățișăm și să uităm de ziua stresantă pe care am avut-o.
Adevărul este că pilotele nu sunt întotdeauna ceea ce ne imaginăm. Unele sunt grele, altele ușoare, dar incapabile să ne ofere căldura dorită în nopțile reci. Există, de asemenea, o opțiune de mijloc - o pilotă ușoară din puf și pene noi de gâscă. Pilotele din puf combină moliciunea și căldura. Materialul natural are caracteristici unice pe care umpluturile sintetice și lâna nu le au.

Care sunt cerințele dvs.?

Atunci când dormim, corpul nostru se recuperează din stresul fizic și mental acumulat pe timpul zilei. Doar o noapte cu un somn suficient permite corpului să-și refacă complet rezervele de energie, dar este așa ușor să te odihnești complet? De fapt, nu! Odihna potrivită este posibilă numai dacă avem condițiile prealabile adecvate - liniște, temperatură potrivită, pat confortabil și lenjerie de pat de calitate.
Odată ce ne-am ocupat de alegerea patului și a saltelei care îndeplinesc toate cerințele noastre, este important să alegem și cearșafurile, pernele și pilotele potrivite pentru dormitor. Dar ce înseamnă „potrivit”? Sunt acele criterii înalte privind alegerea corectă asupra cărora vă vom atrage atenția.
Calitatea este pe primul loc, dar ce o caracterizează atunci când vine vorba de pilote? Caracteristicile pilotelor de calitate includ:

Ușurință și moliciune

Cu cât este mai ușoară o pilotă, cu atât oferă mai multă libertate de mișcare. Corpul uman trebuie să se simtă cât mai liber posibil pentru a-și restabili energia consumată pe timpul zilei. Nimic nu ar trebui să restricționeze libera circulație a sângelui pentru a obține irigarea corespunzătoare a membrelor. Respirația trebuie să fie ușoară și profundă.
Pilotele de lux, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, oferă tocmai acest lucru - ușurință și moliciune. Grosimea lor este semnificativă, dar în același timp sunt incredibil de ușoare - la fel ca niște pene. Ușurința + moliciunea când vine vorba de pilote înseamnă confort. Da, acest tip de lenjerie de pat este mai scump decât lenjeria sintetică, dar prețul se justifică în totalitate. Nu întâmplător oamenii sunt dispuși să plătească orice preț atunci când vine vorba de confortul lor.

Călduroase, dar fără să transpiri

Plăpumile ușoare umplute cu lână sintetică mențin căldura, dar în același timp duc la transpirații pe timpul somnului, inclusiv în anotimpurile reci. Produsele cu umplutură naturală sunt lipsite de un astfel de dezavantaj. Puful este un material natural cu conductivitate termică excelentă, care nu împiedică ventilarea corpului. Pilotele umplute cu puf și pene de gâscă sau rață asigură circulația continuă a aerului.
Datorită pilotelor ușoare, căldura este menținută continuu chiar și în dormitoarele slab încălzite, deoarece temperatura corpului se păstrează constant. Schimbul de căldură are loc între corp și pilotă, care se menține pe toată durata contactului. Aerul este implicat activ în acest schimb de căldură, datorită căruia nu există abur și transpirație pe timpul somnului.

Aspectul

Aspectul lenjeriei de pat este ceva la care puțini oameni rămân indiferenți. După ce găsim caracteristicile listate până acum într-un produs, trebuie să fim atenți și la aspectul acestuia. Căutarea luxului și confortului ne face să privim acest indicator, deoarece dormitorul este locul în care dorim ca fiecare detaliu al interiorului să creeze o senzație plăcută.
Culoarea și modelul țesăturii exterioare creează, de asemenea, o stare de bună dispoziție. Atâta timp cât se îndeplinesc criteriile noastre estetice, starea de spirit va fi cu siguranță plăcută. Și din moment ce am vorbit despre dorința noastră interioară de a ne înfășura într-un nor moale și pufos, a devenit clar că culoarea albă corespunde cel mai bine senzației de calm complet. Este de asemenea neutru, adică compatibil cu culoarea oricărui spațiu interior.

Densitatea materiei exterioare

Deoarece pilotele din puf nu sunt întotdeauna disponibile la prețuri mici, este important ca totul în structura unui astfel de produs să fie perfect. Umplutura poate avea avantaje incontestabile, dar și un mic dezavantaj - ieșirea penelor fine. Pentru a evita acest lucru, învelișul exterior al pilotei ar trebui să fie bine țesut, dar și suficient de fin pentru a nu irita pielea.
Materialele textile utilizate pentru acoperirea umpluturii cu puf au o structură diferită a împletiturii - unele cu găuri mai mari și altele cu găuri foarte mici. Este clar că a doua opțiune este mai bună, deoarece nu permite penelor mici să iasă din înveliș. Acest dezavantaj este tipic pentru produsele cu calitate și preț mai mici.

Ce veți descoperi la noi?

În magazinul nostru online specializat veți găsi o varietate excepțională de pilote în diferite dimensiuni. Toate produsele prezentate pe site-ul companiei noastre sunt fabricate în Bulgaria, dar cu materiale achiziționate de la cei mai buni furnizori și producători europeni.
Produsele diferă în principiu, prin tipul de umplutură. Pilotele oferite de noi sunt fabricate din puf de gâscă și rață în combinație și separat (pene sau puf). Avem modele compuse din pene noi albe de rață 100% cu o forță de umplere de 750 cuin - un material francez unic. În catalogul nostru veți găsi și o pilotă călduroasă și ușoară, care conține o umplutură unică de 70% puf nou de gâscă și 30% pene noi de gâscă.
Putem oferi o soluție potrivită pentru fiecare anotimp. Avem o selecție largă de pilote ușoare și călduroase de iarnă, precum și modele concepute pentru vară. Linia noastră de producție include, de asemenea, produse pentru anotimpurile de tranziție primăvara și toamna, precum și cele numite “4 sezoane”. Sunt călduroase atunci când este nevoie și răcoroase dacă este necesar.
O pilotă precum Poohy Excellence este un simbol al luxului pe care ar trebui să vi-l oferiți cu siguranță. Este fabricată din materiale 100% naturale, inclusiv bumbac pur în țesătura exterioară. Acesta este un produs ecologic, potrivit pentru persoanele cu alergii și dificultăți de respirație, deoarece împiedică dezvoltarea acarienilor și a mucegaiurilor.
Activitatea noastră include producția și comercializarea de pilote de calitate, realizate printr-o tehnologie modernă unică. Puful folosit pentru umplere nu se va mișca în interiorul pilotei, datorită structurii speciale matlasate a pilotelor. Produsele noastre diferă de altele similare prin întreținerea ușoară. Este permisă spălarea la mașina automată până la o temperatură de 60 ° C, precum și uscarea la o mașină de uscat automată.
Aruncați o privire la gama noastră pentru copii, precum și la
ofertele noastre promoționale excelente. Profitați de modalitatea convenabilă de a cumpăra și de livrarea gratuită a produselor, pentru comenzile de peste 400 de lei.