Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perne foarte ridicate

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Perne foarte ridicate
Perna este unul dintre elementele principale pentru un somn bun și din acest motiv alegerea corectă este deosebit de importantă. Perna oferă un suport stabil gâtului, astfel încât vertebrele să poată fi în poziția de a extinde coloana vertebrală.
Pernele ridicate sunt adesea dificil de găsit pe piață și sunt la mare căutare de către aceia dintre voi cărora le place să doarmă pe lateral sau au un fizic mai dezvoltat, datorită beneficiului de a oferi capului și gâtului sprijinul de care au nevoie.
Dacă aveți tendința de a transpira în timp ce dormiți, este bine să căutați o pernă respirabilă care disipează bine căldura. Pernele umplute cu puf natural de rață sau de gâscă sunt mult mai respirabile și mult mai rezistente decât cele din materiale sintetice.
Nu vă sfătuim să căutați o pernă ridicată cu gel sau efect „răcoritor”. Chiar dacă inițial vă dau o senzație de prospețime, ulterior aceste straturi de răcire devin și mai călduroase prin păstrarea umidității.
În ceea ce privește pernele din spumă cu memorie, chiar dacă par mai groase, nu sunt deloc la fel de respirabile, dețin mai multă spumă și vă vor face să transpirați mai des.
Și dacă decideți să încercați una dintre pernele noastre ridicate din puf sau puf și pene, nu vă va costa nimic, deoarece acestea vin cu opțiunea de încercare de 30 de zile.
Stuctura „Pernă în pernă”.
Dacă sunteți în căutarea unor perne ridicate și de susținere, vă recomandăm să aruncați o privire la pernele noastre Fusion.
Pernele hibride sau pernele cu camere au un design și o construcție speciale care permit combinarea diferitelor umpluturi într-o singură pernă. Efectul este o “pernă într-o pernă”.
Scopul este de a combina moliciunea excepțională a pufului de rață sau de gâscă de înaltă calitate din camerele exterioare, alături de funcția de susținere a penelor sau a umpluturilor cu un conținut mai mare de pene decât puf. Aceste perne sunt ideale pentru persoanele care caută mai mult sprijin și densitate la perna lor.
Pe de altă parte, combinarea unei umpluturi cu un conținut ridicat de puf (cum ar fi 100% puf fără pene) în camerele exterioare pentru o catifelare confortabilă, cu un material cu un conținut de puf mai redus (de exemplu, umplere 70% puf și 30% pene), în mijloc va fi o pernă extrem de pufoasă și luxoasă, la un preț accesibil.