Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

O pernă cu adevărat luxoasă, fabricată din puf natural

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Puterea pufului natural se evidențiază în lux
Puful face o perna cu adevărat luxoasă

Cât de des vă treziți prost dispuși, obosiți sau cu dureri neplăcute de spate sau de gât? Dacă nu aveți probleme similare, înseamnă că vă îngrijiți de sănătatea dvs. și vă puteți bucura de un somn odihnitor. Totuși, dacă scenariul de mai sus vi se pare familiar, trebuie neapărat să faceți o schimbare. Puteți începe cu perna.

Perna potrivită pentru orice poziție de somn

Nu subestimați o perna confortabila și potrivită nevoilor dvs., care să fie în același timp compatibilă cu un stil de viață modern. Oricât cât de mult ați încerca să aveți un stil de viață care separă munca de odihnă și distracție, cu greu puteți reuși asta 100%. De fapt, tot mai mulți oameni petrec timp în pat cu telefonul, laptopul sau se uită la televizor.
Este evident că trebuie să ținem pasul cu aceste inovații ale tehnologiei. Utilizarea acestui tip de dispozitive creează o poziție ce pune destul de multă tensiune asupra umerilor și spatelui, iar perna potrivita poate oferi odihna corespunzătoare. În caz contrar, veți ajunge să vă întrebați ulterior de unde durerea zilnică de cap și de ce vă pierdeți constant concentrarea.
Timpul pentru odihnă, petrecut în pat, este la fel de important ca statul mult timp pe scaun sau la birou. Gândiți-vă la ce saltea și pilota (plapuma) folosiți, dar nu uitați de perna care poate corecta postura când stați în pat și care poate ameliora tensiunea de pe umeri și gât.

Care e diferența dintre o perna buna și una de lux

Sunt multe produse datorită cărora dormitorul devine locul preferat pentru odihnă și relaxare. Astfel, pernele sunt disponibile într-o mare varietate de tipuri și dimensiuni. Printre acestea, sunt și cele despre care spunem că sunt ok, altele care fac o treabă bună, dar există și acelea care pot transforma timpul pentru somn și odihnă într-o adevărată plăcere. Pe acestea, noi le numim perne de lux.
Atunci când vorbim despre luxul adevărat, liderul incontestabil este perna cu puf (cu conținut ridicat de puf) - 100% puf de rață, 100% puf de gasca sau 90% puf de gâscă. Se adaptează perfect la curbele și greutatea corpului, oferă un confort maxim și cel mai bun echilibru posibil între susținere și moliciune. Atunci când perna din puf este de înaltă calitate și realizată printr-o tehnologie specială, aceasta este respirabilă, nu reține umezeala și revine la forma inițială imediat după atingere.
Dacă credeți că acestea sunt toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege o pernă de lux, vă înșelați. Trebuie să vă hotărâți la modelul care vi se potrivește cel mai bine. Există o diferență semnificativă între o perna cu 100% puf și una dintr-o combinație de puf si pene, deoarece este important și în ce proporție sunt acestea prezente în umplutură. Dacă doriți ca perna să fie mai moale, puful ar trebui să aibă cea mai mare proporție.
Pentru aceia dintre voi care cred că o perna buna trebuie să fie mai grea, ar trebui să vă orientați către una cu mai multe pene. Aceasta va oferi un sprijin corespunător mult mare decât o perna din puf. În același timp, perna va fi mai densa și mai ferma. Secretul constă în combinația potrivita de puf și pene. La Poohy, știm cum să creăm produse care să răspundă diferitelor dorințe și obiceiuri ale fiecărui client.

Cum să alegeți perna cu puf, potrivită pentru dvs

Există perne care creează senzația de dormit asupra unui nor luxos și pufos. Așa sunt ale noastre – perne puf de gasca cu forta mare de umplere. Pe lângă faptul că vă veți bucura toată viața de o moliciune delicată alături de ele, aceste perne sunt hipoalergenice și extrem de ușor de întreținut, chiar și acasă.
Dacă la o pernă cautați atât susținere, cât și moliciune, atunci acordați atenție pernelor cu structură 3 camere. Construcția lor specială combină moliciunea pufului cu susținerea oferită de către pene. Nu este deloc întâmplător faptul că cele mai bune hoteluri caută exact asta - o pernă de lux care să ofere susținere capului, să amelioreze tensiunea de pe umeri, dar în același timp să fie moale, pufoasă și să-și păstreze forma.
Încă ceva extrem de important atunci când alegeți o perna confortabila - pentru a vă asigura că veți găsi perna perfecta din puf, gândiți-vă la poziția dvs. preferată de dormit. Dacă preferați să dormiți pe burtă, evitați pernele înalte și rigide pentru a vă proteja coloana vertebrală de durere. Încercați o pernă mai mica, joasa și moale.
Dacă vă place să dormiți pe o parte, aveți nevoie de o perna ferma și mai inalta. Aceasta ar trebui să vă ofere suficientă susținere, urmând curbele naturale ale umerilor, gâtului și capului.
O perna de fermitate și înălțime medie este recomandată persoanelor care dorm de obicei pe spate. Acest lucru protejează împotriva pozițiilor incomode și disconfortului. Puteți citi aici despre ce altceva să aveți în vedere atunci când cumpărați o pernă cu puf.

Asigurați-vă de calitatea produsului înainte de a-l cumpăra

Odată ce ați găsit perna cu puf potrivita nevoilor dvs., fiți siguri că vă veți îngriji de sănătatea dvs. și că vă veți trezi odihniți dimineața. Pe lângă asta, pentru a vă bucura în continuare de această experiență de lux, trebuie să știți că întreținerea este obligatorie, iar tratamentul adecvat pentru produsele de dormitor, inclusiv al pernelor, este ceva ce ar trebui să includeți în rutina dvs. pentru o utilizare îndelungată.
Trebuie să aveți în vedere și țesătura husei pentru perna. Nu cumva să credeți că este irelevantă și că o puteți folosi pe prima pe care o găsiți, fără să știți care este materialul din care e făcută. Ar fi mai mult decât nepotrivit să cheltuiți bani pe o perna de lux, iar țesătura acesteia să fie de o calitate proastă. Mizați pe materiale naturale dacă doriți să profitați la maximum de funcția respirabilă a pufului.
La Poohy, știm foarte bine cât de importantă este husa pentru perna și țesătura acesteia, așa că folosim materiale special concepute pentru umplutura fină de puf și pene. Țesăturile sunt dense și țesute în așa fel, încât umplutura delicată de puf și pene să nu iasă. Pe lângă faptul că oferă confortul necesar, țesăturile de bumbac de înaltă calitate protejează împotriva prafului și a acarienilor.
Țesăturile noastre speciale sunt certificate pentru lipsa substanțelor nocive. Acest lucru le face potrivite atât pentru copii mici, cât și pentru persoanele cu piele sensibilă. Sunt la fel de ușoare și respirabile ca și umplutura pufoasă dinăuntrul lor. Nu există nicio modalitate de a fi siguri de calitatea produsului dacă nu sunteți suficient informați despre toate produsele și materiile prime utilizate în fabricarea acestora.

La fel de moale și pufoasă după nenumărate utilizări

Este chiar ușor să aveți grijă de neprețuitele dvs. perne cu puf. Trebuie doar să urmați instrucțiunile care însoțesc fiecare dintre produsele noastre. Recomandările pentru spălarea și uscarea corespunzătoare pot fi văzute aici. În cazul în care credeți că nu aveți suficient timp sau nu doriți să vă ocupați de întreținerea produselor acasă, puteți apela la serviciile celei mai apropiate curățătorii chimice specializate.
Pernele din puf de rata sau puf de gasca (puf 100% natural) au un secret bine ascuns. Vă veți da seama singuri cât de practice sunt atunci când va trebui să le depozitați. Le puteți pune cu ușurință în pungi de vidat și le puteți depozita undeva unde nu vă vor încurca. Au nevoie de foarte puțin spațiu și, atunci când decideți să le folosiți din nou, vor reveni imediat la forma originală și pufoasă.
Dacă nu sunteți siguri care este produsul potrivit pentru dvs., puteți avea întotdeauna încredere în garanția noastră de confort. Include o perioadă de probă de 30 de nopți, după care, dacă din orice motiv sunteți nemulțumiți de achiziție, vă vom rambursa suma totală. Întrebați-ne despre garanția noastră Comfort +. Dacă doriți să profitați de aceasta, veți avea ocazia să solicitați o singură dată în decurs de 1 an să modificați densitatea pernei. Puteți oricând să vă consultați cu specialiștii noștri, aceștia vă vor ajuta cu plăcere să alegeți produsul potrivit pentru dvs.