Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote puf pentru copii

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Pilote puf pentru copii

Pilota din puf pentru copii: Reglează excelent temperatura și previne transpirația

Fiecare copil este un mic univers. Nu există doi copii care să fie la fel. Aceștia pot avea multe diferențe, inclusiv în cantitatea de somn de care au nevoie. Totuși, indiferent de toate astea, un somn de calitate este important pentru cei mici și este la latitudinea adulților să îl asigure. Nu există reguli clare despre cum să faci un copil să doarmă corect, dar există suficiente instrumente dovedite științific pentru a te ajuta să faci față omulețului care nu vrea sau nu poate dormi.

La ce să vă așteptați de la o pilotă?

Prima întrebare care îi îngrijorează de obicei pe părinți este la ce vârstă să lase copilul să doarmă în camera lui și în propriul pat. Procesul de separare a micuțului de dormitorul părintelui poate fi mai scurt sau mai lung - depinde de nevoile individuale ale copilului, precum și de obiceiurile și înțelegerea părinților săi.
Ori de câte ori are loc această tranziție către independență, care face parte din creșterea copilului, pregătirea implică ceva foarte important. Patul pentru copii trebuie să fie echipat cu accesoriile esențiale și corespunzătoare pentru dormit, printre care, fără îndoială, este și pilota.
Pilota pentru copii trebuie să îndeplinească niște cerințe de bază. Ar trebui să fie călduroasă pe timp de iarnă, să nu provoace transpirație vara, să fie la fel de ușoară și plăcută de îmbrățișat primăvara și toamna. Așa cum aveți grijă de igiena copilului dvs. și de felul în care îl îmbrăcați, în același fel trebuie să fiți siguri cu ce îl înveliți înainte de a-i ura „somn ușor”.

Cum ajută puful de gâscă unui somn bun?.

Odata ce copilul ajunge la o anumită vârstă, când este din ce în ce mai capabil să-și controleze corpul și mișcările, e timpul să căutați pilota potrivită. Se presupune că până atunci ați folosit un sac de dormit pentru bebeluși sau o păturică, pe care este timpul să le înlocuiți. În căutarea celei mai bune pilote pentru bebeluși, aduceți-vă aminte că micuțul dvs. cu greu va dormi întreaga noapte fără să se miște.
Este cunoscut faptul că copii mici sunt destul de activi noaptea. Pentru a nu transpira și a putea dormi liniștiți, ar trebui să aibă o pilotă ușoară care să prevină transpirația și care să mențină constantă temperatura corpului. Un excelent regulator este puf natural, care reglează cu succes schimbul de căldură și umiditatea.
Când puful natural este super curat, spalat în mod repetat și sterilizat la temperaturi ridicate, nu conține urme de reziduuri organice sau praf, toate acestea îl fac potrivit pentru umplerea pilotei pentru copii. La Poohy, am găsit conținutul perfect pentru pilota ideală pentru copii – 90% puf hipoalergenic nou de rață. Restul de 10% sunt pene fine, atent selecționate, pe care le adăugăm pentru mai mult confort.
Pentru mai mult lux, avem încă două ispite pufoase. Acestea sunt pilotele pentru copii, confecționate din 100% puf de gâscă sau 100% puf de rață. Le puteți găsi în densități diferite, respectiv Vară sau Primăvară-Toamnă și Călduroasă. Oricare ar fi alegerea dvs., veți încânta copilul cu o pilotă cu adevărat moale și delicată.

Când este un material respirabil și potrivit pentru pielea copiilor?

Esențial pentru sănătatea unui copil este materialul din care este confecționată husa pilotei. Acesta trebuie să fie natural și de înaltă calitate, cum ar fi bumbacul. La Poohy folosim țesături din 100% bumbac percale, care permit pielii să respire.
Pentru a menține ferm puful din carcase și pentru a ne asigura că izolația va fi aceeași peste tot, coasem pilotele în pătrate speciale. Oferim pilote ușoare din puf într-o varietate de dimensiuni - de la 70x90 cm la 120x150 cm. Pentru că știm că fiecare copil crește diferit și nevoile lui sunt adesea strict individuale, suntem gata să producem o pilotă pentru copii de dimensiunea și densitatea de care aveți nevoie dvs.
Indiferent cât de tentante ar putea fi prețurile și modelele de pe piață, nu cedați impulsului inițial. Țesăturile sintetice care conțin fibre de poliester pot fi periculoase. Acestea pot provoca senzații neplăcute precum transpirație sau iritarea pielii delicate a copilului.

Cât de specială este îngrijirea unui pilote pentru copii?

Cu cât camera copiilor este mai colorată, cu atât este mai jucăușă și oferă bună dispoziție. Acesta este mediul recomandat, dar pentru copiii ceva mai mari. Când sunt micuți, au nevoi diferite. Pentru ei, cel mai potrivit este un mediu echilibrat - delicat, moderat și calm. Fără zgomote puternice și culori stridente.
Culorile din jurul bebelușilor ar trebui să fie cât mai neutre și palide, cu excepția unor jucării care ar trebui să le atragă atenția. Lenjeria de pat, inclusiv pilotele, nu vor face excepție. Păstrați culorile stridente și modelele tematice pentru momentul când copilul va fi suficient de mare pentru a se bucura de ele.
Pilota de puf pentru copii, pe lângă calitate, ar trebui să fie ușor de curățat. Când îndepărtați petele și impuritățile de pe pilotă, indiferent de ce natură ar fi acestea, folosiți întotdeauna produse speciale pentru bebeluși sau produse organice, special concepute pentru a nu irita pielea delicată a bebelușului.
Întreținerea și curățarea unei pilote de la Poohy este la fel de ușoară ca o joacă de copii. Se poate spăla la mașina de spălat la o temperatură de 40°C si poate fi uscată la o temperatură moderată. O poți lăsa să se usuce la soare, dar dacă alegeți această variantă, fiți atenți și asigurați-vă că razele soarelui sunt suficient de puternice pentru a usca complet pilota copilului, precum și cât de curat este aerul curat din zona în care locuiți, fără concentrații periculoase de particule de praf dăunătoare.