Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote de primăvară-toamnă

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Cu fiecare schimbare de anotimp, trebuie să schimbăm lenjeria de pat, trecând de la țesături mai calde la cele ușoare și invers. Aceasta înseamnă nu numai o pierdere mai mare de timp și efort, ci și o investiție financiară mai mare într-o varietate de produse pentru dormitor. Există o altă opțiune extrem de convenabilă - pilota ușoară pentru primăvară-toamnă sau pilota All Season (4 Anotmpuri), umplută cu cel mai calitativ puf de rață sau de gâscă.

De ce umplutura este atât de importantă?

În ceea ce privește confortul nostru pe timpul somnului, contează foarte mult în ce ne înfășurăm - cu o plapumă grea, o pătură sau o pilotă ușoară de primăvară sau toamnă? Diferența dintre aceste produse diferite este semnificativă deoarece umpluturile sunt cele care oferă proprietățile specifice pilotelor. Unele sunt călduroase, dar provoacă transpirație, în timp ce altele oferă o temperatură optimă identică cu corpul, permițând acestuia să respire.
Caracteristica umpluturilor cu puf de gâscă și rață este structura lor aeriană. Puful este un izolator mult mai bun decât materialele sintetice, oferind aproximativ trei ori mai multă căldură pentru aceeași cantitate, datorită structurii sale tridimensionale și capacității sale de a reține aerul.
Puful de înaltă calitate are aproximativ 2 milioane de fibre pufoase, care se suprapun pentru a forma un strat dens de aer liniștit care își păstrează căldura primită de corpul uman. Din acest motiv, aceeași pilotă poate fi folosită în oricare dintre anotimpuri. Nu veți întâlni o pilotă sintetică, potrivită pentru toate cele 4 anotimpuri, deoarece va fi ori prea călduroasă, ori nu suficient de călduroasă, în funcție de densitatea umpluturii sale.
Urmează binențeles întrebarea, care este durabilitatea pilotelor pentru toate anotimpurile (All Season), după ce au fost utilizate constant pe tot parcursul anului? Vă asigurăm că pilotele umplute cu puf de rață și gâscă sunt mult mai rezistente decât echivalentele lor sintetice. În caz contrar, aproape nimeni nu ar plăti un preț mult mai mare pentru acest tip de lenjerie de pat.
Puful are o rezistență mecanică mai mare datorită capacității sale de a absorbi și reține aerul. Chiar dacă este aplatizat și risipit, își va recăpăta rapid forma anterioară, umflându-se sub influența unei ușoare scuturări. Plăpumile spălate vor fi dificil de revenit la forma lor originală, așa cum revin pilotele umplute cu puf.
Tipul de puf în sine, împreună cu metodele de procesare, sunt factorii responsabili pentru calitatea acetor pilote. Pilotele Poohy sunt fabricate manual din diferite umpluturi - în principal puf de rață și gâscă franceză și poloneză, combinate sau individual. Pilotele noastre All season (primăvară-toamnă) sunt fabricate din fibre fine de puf 100% și, uneori, din puf în combinație cu un procent mic de pene fine..

Materialul extern este, de asemenea, important

Husa în care este înfășurată umplutura este, de asemenea, importantă pentru scopul sezonier al pilotelor. Penele de pasăre, inclusiv cele mai fine, au o tulpină tare cu vârful ascuțit, prin care reușesc să foreze găuri mici în țesătură și să iasă în exterior. Produsele noastre de calitate au un înveliș ușor și extrem de moale din bumbac. Folosim bumbac 100% percale, respirabil, cu fire dense țesute, clasificate ca downproof, adică nu permit ieșirea umpluturii.
Atât interiorul, cât și exteriorul pilotelor noastre sunt certificate conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive. Materialele și metodele tehnologice moderne de producție le fac potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă, copiilor mici sau persoanelor cu alergii la praful din casă.
Însăși construcția pilotelor garantează confortul și păstrarea pe termen lung a proprietăților și aspectului lor bun. Construcția pătrată matlasată menține puful în poziție, împiedicându-l să se risipească și să se adune în sectoare separate. Există mulți factori pentru un somn confortabil.
Puterea de umplere -FP este indicatorul care determină afilierea sezonieră a unei pilote. Indicatorul capacității volumului arată cât spațiu ocupă o uncie de puf în inci cubi (cuin). O rezistență mai mare la umplere este o garanție pentru o izolare mai bună combinată cu o ușurință maximă.
Pilotele noastre All-season creează o senzație de greutate medie. Nu sunt nici prea ușoare pentru a lipsi de căldură în camerele răcoroase, nici prea grele pentru a fi incomode vara. Pe lângă menținerea temperaturii corpului, au și capacitatea de a absorbi excesul de umiditate, prevenind transpirațiile nocturne.
Pentru a vă bucura de pilota dvs. ușoară de lux, primăvară-toamnă cât mai mult timp, este important să îi asigurați o întreținere optimă. Produsele noastre sunt rezistente la spălarea și uscarea la mașina automată, la o temperatură de până la 60 ° C. Pentru a evita necesitatea spălării și ventilării frecvente, vă recomandăm să folosiți huse detașabile care previn uzura și pătarea țesăturii de bumbac.
Produsele sunt disponibile în diferite dimensiuni, cu posibilitatea de producție în dimensiunea dorită de dvs.