Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Fete de perna fine si delicate

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

O lenjerie de pat de calitate a fost întotdeauna detaliul final care conferă un aspect luxos și confortabil patului. Atunci, când cumpărați una dintre pernele noastre cu umplutură de puf de gâscă, recomandăm să o îmbrăcați într-un material delicat și fin, care o va face mai plăcută la atingere și mai atractivă vizual. La noi puteți achiziționa fețe de pernă din 100% bumbac satinat, bumbac percale sau mătase pură Mulberry Silk.

De ce calitatea feței de pernă este atât de importantă?

Calitatea feței pentru pernă este importantă din mai multe motive, în special legate de confort, igienă și calitatea generală a somnului. Fețele de pernă de înaltă calitate, realizate din materiale delicate și respirabile, cum ar fi bumbacul, mătasea sau satinul, contribuie semnificativ la confortul nostru în timpul somnului.

Acestea au o suprafață netedă și luxoasă pentru pielea noastră, reducând fricțiunea și prevenind iritațiile pielii. Aceste fețe de perne confortabile pot îmbunătăți calitatea somnului și ne pot ajuta să ne trezim energizați și odihniți. Confortul este factorul care îi determină pe consumatorii moderni să cheltuiască mai mult pentru un produs de calitate superioară.

Alte motive fundamentale pentru a alege fețe pernă 50x70 de la Poohy sunt:

Ingrijirea pielii feței

Un motiv foarte important pentru a achiziționa lenjerie de pat de înaltă calitate și luxoasă, este îngrijirea pielii feței. Fața noastră intră în contact cu fața de pernă pe tot parcursul nopții, mai ales dacă avem obiceiul de a dormi pe burtă sau pe o parte. Materialele sintetice aspre pot irita pielea, cauzând acnee și alte probleme ale pielii.

Pe de altă parte, aceste fețe de pernă delicate, realizate din mătase pură sau satin sunt delicate cu pielea, permițându-i să respire și să se ventileze. Cei care dorm pe burtă știu cât de neplăcut este să te trezești cu semne pe față de la pernă. Cu produsele din satin și mătase nu veți avea această problemă.

Păr mătăsos și neted.

Calitatea feței de pernă are, cu siguranță, un impact asupra părului. La fel ca în cazul pielii, materialul poate afecta semnificativ starea părului. Fețele de pernă de calitate scăzută, în special, făcute din materiale aspre, pot duce la ruperea, încurcarea și deteriorarea părului.

Pe de altă parte, un material delicat vă va ajuta să păstrați strălucirea și sănătatea părului, facilitând aranjarea părului dimineața. Potrivit multor dermatologi, satinul și mătasea limitează secreția de sebum a scalpului și astfel gestionează eficient problema părului predispus la îngrășare. 

Menținerea unei igiene impecabile 

Un pat curat și proaspăt este cheia unui somn sănătos și liniștit. Aceste seturi de fețe de pernă 50x70 sunt mai ușor de curățat și întreținut, ceea ce este de o importanță vitală pentru menținerea unei igiene bune. Seturile din gama noastră de produse reprezintă o soluție foarte avantajoasă, asigurând o imagine elegantă pentru patul dumneavoastră.

Materialele de calitate sunt mai rezistente la uzură și este mai puțin probabil să acumuleze murdărie, acarieni și alergeni. Spălarea regulată a fețelor de pernă garantează un mediu de somn mai curat și mai sănătos, însă nu toate materialele sunt rezistente la spălare frecventă. Satinul și mătasea se usucă mai repede decât alte țesături din bumbac, dar de obicei necesită a fi călcate.

O investiție rentabilă

Investind o sumă mai mare pentru achiziționarea unei fețe de pernă din mătase poate să vă economisească bani pe termen lung. Țesăturile premium au cerințe specifice pentru spălare, dar își păstrează culorile și structura mai bine decât țesăturile mai ieftine.

În același timp, aspectul luxos al patului dvs. vă va aduce satisfacție deplină. Cine nu dorește să doarmă într-un pat asemănător unui hotel de cinci stele? Acum vă puteți permite să vă răsfățați cu fețele de pernă din colecția noastră. Prețurile pe care noi le oferim sunt extrem de rezonabile pentru produse de calitate premium.

Avantajele lenjeriei de pat de lux

Fețele de pernă sunt un mic detaliu în conceptul general al dormitorului, dar ele au cel mai mare impact asupra calității somnului. Poate că nu realizați câte aspecte ale vieții dvs. sunt influențate pozitiv sau negativ de acestea. Modul în care arată părul dvs., starea bună a pielii feței dvs., privirea odihnită după un somn profund și regenerant - toate acestea se datorează calității feței de pernă.

Unele materiale de înaltă calitate, precum bumbacul satinat, bumbacul percale și mătasea, au proprietăți naturale de reglare a temperaturii. Ele pot îndepărta umiditatea și pot favoriza circulația aerului, ajutându-vă să vă răcoriți în nopțile calde și să vă încălziți în lunile mai reci. Acest lucru contribuie la un somn confortabil și liniștit.

Fețele de perne de lux oferă eleganță aspectului dormitorului dvs. și pot influența estetica generală a camerei. Fețele de pernă de înaltă calitate nu sunt doar mai plăcute la atingere, dar arată și mai bine, adăugând o notă distinctivă patului și decorului camerei dvs.

Nu este exagerat să spunem că starea dvs. de bine depinde în mare măsură de fața de pernă și de perna pe care dormiți. Somnul de calitate este de o importanță crucială pentru sănătatea mentală și emoțională a omului modern.

Fețele de pernă inconfortabile sau de calitate scăzută pot duce la discomfort și un somn neliniștit, influențând astfel starea de spirit, concentrarea și starea mentală generală. Investiția în lenjerie de pat de calitate va contribui la un somn mai liniștit și sănătos, precum și la o stare de spirit mai bună. 

De ce să înlocuiți chiar astăzi fețele de pernă din bumbac cu cele din mătase?

În timpul somnului, nu doar ne odihnim, ci și ne regenerăm forțele prin regenerarea celulelor. Pielea feței noastre se regenerează, de asemenea, după impactul agresiv al machiajului, stresului zilnic și poluării mediului înconjurător. Oamenii care dorm pe fețe pernă mătase se trezesc mai odihniți dimineața.

Vi se pare exagerat? Absolut deloc - fiecare dintre noi are parte de cel puțin 8 ore de somn. În acest timp, fața noastră este mereu în contact cu fața de pernă. Astfel, dacă v-am spune că puteți transforma somnul de zi cu zi într-un ritual de înfrumusețare, ați refuza? Desigur că nu.

Pentru asta, nu este nevoie să cheltuiți sume mari de bani și să vizitați saloane de cosmetică. Trebuie doar să înlocuiți fețele de pernă obișnuite cu cele din mătase. Materialele obișnuite din bumbac sunt aspre la atingere și asta nu se referă doar la stratul superior al pielii, ci și la straturile dermale profunde. Înlocuiți bumbacul cu țesătură de mătase și veți observa rezultate chiar în prima săptămână.

Totuși, nu ar trebui să vă așteptați ca fața dvs. să se transforme după prima noapte. Efectul utilizării unor fețe de pernă din mătase de calitate înaltă este cumulativ, adică se manifestă treptat, încetinind procesele de îmbătrânire prematură datorate deshidratării.

Care este cel mai important aspect în ceea ce privește sănătatea pielii? Acestea sunt echilibrul de hidratare și regenerarea celulelor pielii. Dacă pielea nu pierde hidratare, ci o primește prin îngrijirea corespunzătoare în cantitatea corectă, iar procesul de regenerare are loc în mod regulat și eficient, atunci puteți conta pe o tinerețe lungă și frumusețe durabilă.

Știți că fețele de pernă obișnuite sau bumbacul absorb apa - literalmente, o absorb de pe pielea dvs. în fiecare noapte? Același lucru se întâmplă și cu produsele dvs. cosmetice, care nu au timp să fie absorbite în straturile inferioare ale epidermei, doar pentru că aceste fețe de pernă nu permit acest lucru.

Se pare că bumbacul nu este atât de moale și pufos pe cât am fost obișnuiți să credem. Mai mult decât atât, acesta poate să aducă daune frumuseții voastre pe termen lung din cauza multiplicării bacteriilor în mediul umed al țesăturii de bumbac. În timp, perna se va transforma într-un focar de bacterii.

Ce să mai spunem despre fața de pernă satin? În primul rând, firul de mătase nu absoarbe umiditatea.

De asemenea, mătasea nu absoarbe creme și loțiuni, astfel că pentru o noapte veți obține maximul din proprietățile benefice ale feței de pernă, împreună cu substanțele benefice din creme și loțiuni. Pielea feței dvs. vă va mulțumi că ați ales fețe de pernă 50 x 70 de lux, din mătase pură Mulberry Silk, 22 momme, calitatea 6A.

Mătasea conține proteine care stimulează procesele metabolice. Pielea se relaxează și are timp să se regenereze în timpul nopții. În plus, deși mătasea nu este un material 100% protejat împotriva bacteriilor, se consideră că luptă împotriva dezvoltării și multiplicării lor. 

Dacă spălați fața de pernă la intervalele de timp potrivite, cu programul potrivit pentru spălare, puteți fi siguri de sănătatea pielii dvs., datorită limitării existenței bacteriilor. Specificăm că aceasta este valabilă doar pentru fețele de pernă din mătase naturală. Produsele din materiale sintetice nu au aceleași proprietăți, chiar dacă sunt similare la atingere. 

Ce este bumbacul satinat și de ce este un material excelent pentru confecționarea lenjeriei de pat?

Bumbacul satinat este unul dintre cele mai bune materiale pentru confecționarea lenjeriei de pat. Această țesătură este durabilă, rămânând frumoasă și strălucitoare datorită firului încrucișat, cu dublă țesătură. Firul încrucișat asigură o rezistență sporită pentru fața pernă satin. Lenjeria de pat din satin poate rezista ușor la 200-300 de spălări, fără a-și pierde aspectul plăcut.

De asemenea, datorită tehnologiei specifice pentru crearea țesăturii materialului satinat, se formează o suprafață extrem de netedă, pe care imprimarea 3D se potrivește cel mai bine. Femeile vor aprecia aceste fețe de pernă satin, datorită capacității lor de a păstra perfect forma părului. Ia-ți adio de la trezirea cu părul zburlit și vârfurile încurcate!

Satinul este un tip de țesătură fabricat cu ajutorul unei tehnici specifice de țesut, care îi conferă o suprafață netedă și strălucitoare. Materiile prime principale sunt fibrele fine de bumbac, care sunt moi, respirabile și absorbante. Dacă vă este dificil să renunțați la bumbac în favoarea mătăsii, atunci aceste fețe pernă satin reprezintă cea mai bună soluție pentru dvs.

Tehnica de prelucrare a satinului implică așezarea mai multor fire orizontale peste un fir de bătătură de bază (vertical), ceea ce duce la o suprafață bine structurată cu mai multe fire orizontale pe partea frontală a țesăturii. Acest lucru conferă bumbacului satinat caracteristicul său aspect neted și strălucire fină. Țesătura strânsă contribuie, de asemenea, la rezistența materialului și la capacitatea sa de a rezista la cute.

Fața de pernă din satin este preferată din mai multe motive, printre care:

  • Moliciune și confort: Firele de bumbac sunt natural moi, iar tehnologia specifică de prelucrat îmbunătățește în continuare senzația de moliciune a materialului. Acest lucru face ca fețele de satin să fie delicate pentru piele și să ofere un somn confortabil;
  • Suprafață netedă: Suprafața netedă a bumbacului satinat reduce frecarea asupra pielii și părului, ceea ce va ajuta cu siguranță să prevină ruperea părului și să minimizeze ridurile de pe față;
  • Aspect strălucitor: Strălucirea fină a materialului bumbacului satinat adaugă o notă elegantă aspectului luxos, tipic pentru fețe de pernă din satin și îmbunătățește aspectul lenjeriilor de pat;
  • Respirabilitate: Bumbacul este un material respirabil, care permite aerului să circule și umidității să se evapore. Acest lucru ajută la reglarea temperaturii corpului în timpul somnului, prevenind transpirația excesivă a scalpului;
  • Durabilitate: Țesătura strânsă garantează că fața de pernă din satin va rezista la numeroase cicluri de spălare și uscare, fără a-și pierde culoarea intensă și strălucirea plăcută. Prin achiziționarea unuia dintre produsele noastre minunate, investiți în calitate și confort;
  • Rezistență la cute: Deși satinul nu este complet antirid, suprafața sa netedă și strâns țesută ajută la minimizarea apariției cutelor, oferind fețelor de pernă un aspect mai elegant. Este alegerea perfectă pentru gazdele care nu își doresc să calce lenjeria de pat.

Știm cu siguranță că preferințele personale ale clienților noștri variază, iar în timp ce unele persoane ar alege o față de pernă satin 50x70 în culoarea lor preferată, altele ar prefera bumbacul percale sau mătasea. În alegerea lor, cumpărătorii sunt ghidați atât de senzația la atingerea unui anumit material, cât și de posibilitățile lor financiare.

Nu toată lumea își poate permite să cumpere mai multe bucăți de fețe de pernă mătase pentru perne super luxoase, dar vă asigurăm că pentru o mare parte dintre clienții noștri, ele reprezintă un obiectiv și un vis care se poate împlini. Știind acest lucru, ne-am străduit să oferim prețuri cât mai accesibile. Investind în fețe de pernă din mătase și satin, investiți în sănătatea voastră fizică și mentală, în frumusețea și confortul vostru.