Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Cele mai bune perne din puf pentru copii: Perne moi, 100% hipoalergenice și confortabile. Alege cea mai potrivită pernă pentru copii din puf de gâscă pentru un somn dulce.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Cele mai bune perne din puf pentru copii: Perne moi, 100% hipoalergenice și confortabile. Alege cea mai potrivită pernă pentru copii din puf de gâscă pentru un somn dulce.

Perna din puf pentru copii: 100% hipoalergenică, delicată și confortabilă

Un somn sigur și sănătos pentru un copil, depinde în mare măsură de ceea ce se află în patul lui. Fiecare parte care întregește confortului somnului este importantă, inclusiv perna. Aceasta ar trebui să fie confortabilă, hipoalergenică, ușor de curățat și spălat. Chiar și cel mai frumos pat, așezat în cel mai potrivit loc din cameră, nu ar putea oferi acest lux sănătos copilului, dacă alegeți perna „greșită”. Iar aici am pregătit pentru voi două variante de perne din puf: pernă pentru copii cu 30% puf și pernă pentru copii cu 60% puf.

Când este pregătit copilul să doarmă pe pernă?

Una dintre cele mai frecvente întrebări care îi îngrijorează pe părinți este la ce vârstă ar trebui să înceapă copilul să doarmă pe pernă. Din motive evidente, nou-născutul nu are nevoie de pernă. La bebeluși, circumferința capului este aproape egală cu cea a pieptului, iar fiecare pernă ar aduce discomfort în poziția de dormit.
Organizația Mondială a Sănătății și multe alte companii pediatrice de top, recomandă introducerea unei perne subțiri în pătuțul copilului, după vârsta de un an, și în mod optim, când copilul are un an și jumătate. Împărtășind în totalitate bunele practici medicale, pernele speciale Poohy pentru copii pe care le oferim, sunt pentru copiii cu vârsta de peste 18 luni.
Special pentru această vârstă, părinții pot lua în considerare cu ușurință recomandările noastre pentru o pernă din puf pentru copii, care se va potrivi perfect fizicului copilului. Dacă încă vă întrebați dacă să cumpărați prima pernă pentru bebelușul dvs., aveți încredere în instinctele micuțului.
Veți recunoaște cu ușurință semnalele pe care vi le va da copilul. Urmăriți-l cu atenție și vedeți dacă observați vreo schimbare în comportamentul lui. Se învârte constant în pat și somnul nu îi este liniștit? Își pune des capul pe jucăria de pluș? Își pne mâinile sub cap înainte de a adormi? Preferă din ce în ce mai mult să adoarmă pe perna din patul dumneavoastră? Dacă se întâmplă asta, înseamnă că micuțul este gata să doarmă pe perna lui.

Care e perna perfectă pentru copii?

Nu întâmplător spunem pernă pentru copii. Pernele pentru adulți nu sunt potrivite pentru cei mici. În primul rând, perna pentru copii trebuie să fie creată special pentru ei, 100% hipoalergenică, respirabilă, cu o fermitate corespunzătoare și confortabilă pentru îmbrățișări. Fața de pernă trebuie să fie din bumbac, rezistentă, fără nasturi, fermoare și deschizături mari.
Conduși de dorinta de a asigura un somn sigur și sănătos pentru fiecare copil, am creat perne din puf special pentru copii. Umplutura din puf natural de rață sau de gâscă este super curată, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, asigurându-vă că nu conține deșeuri organice sau praf.
Husa are o țesătură din 100% bumbac și acționează ca o barieră sigură împotriva acarienilor. Este atât moale, cât și densă, pentru a nu lăsa puful sau penele să iasă din pernă. Perna Poohy din puf pentru copii oferă suportul necesar în timpul somnului copilului, oferind în același timp susținere și flexibilitate.

Cum ajută umplutura echilibrată de puf și pene?

O pernă prea tare sau moale pentru bebeluși poate fi periculoasă pentru coloana băieților și fetelor în creștere și dezvoltare. Dacă perna nu este adecvată vârstei, poate provoca modificări ale coloanei vertebrale și probleme ale gâtului sau poate duce chiar la sufocare în timpul somnului.
Pernele Poohy din puf pentru copii au o umplutură echilibrată de puf și pene, astfel încât să fie cât mai confortabile și sigure posibil. Nu se strânge, nu se aplatizează și nu își pierde forma datorită unei utilizări constante. Prezența penelor face ca perna să fie mai groasă, fără a diminua din moliciunea și delicatețea acesteia.
Dacă sunteți un părinte dedicat stilului de viață sănătos și preferați produsele ecologice, țineți cont de un lucru. Pernele cu umplutură de tip granule, cum ar fi hrișcă sau mei, pot fi perfecte pentru dvs., dar nu sunt potrivite pentru copii. Semințele mici pot fi periculoase pentru aceștia și le pot pune în pericol sănătatea și chiar viața.

De ce este important ca umplutura din puf să fie super curată?

Când alegeți o pernă pentru bebeluși cu umplutura greșită, de obicei la un preț mai mic, va trebui să o înlocuiți foarte curând. Acest lucru se întâmplă atunci când arată uzată într-un timp scurt, umplutura are cocoloașe sau se aplatizează ireversibil. Iar dacă continuați să utilizați o pernă cu defecte, riscați să provocați disconfort copilului - dureri de gât și musculare, tulburări de somn.
Pernele Poohy din puf pentru copii au o construcție rezistentă și durabilă și se adaptează corespunzător nevoilor copiilor mici. Acestea rezistă în timp și arată ca noi chiar și după îmbrățișări constante atât noaptea, cât și pe tot parcursul zilei. Umplutură super curată - o combinație de puf și pene de rață sau de gâscă, cu proprietate naturală anti-acarieni pentru pernele pentru copii, fără tratament chimic, potrivite într-un mod perfect unui somn odihnitor.  
Este adevărat că un copil mic nu poate spune ce vrea și ce îi place, dar poate să arate asta cu foarte multă îndemânare. Când devine morocănos, are dificultăți în a adormi, este agitat pe timpul nopții sau începe să-și arunce perna din pat, ascultați-l. Oferiți bebelușului perna perfectă pe care o va iubi și lăsați-l să doarmă un somn dulce.