Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote de vară din puf

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Vara este anotimpul nostru preferat, dar are, de asemenea, cele mai multe pretenții față de dormitorul nostru. Nopțile sunt călduroase și uneori răcoroase, ceea ce ne face să ezităm să ne învelim. Unii oameni sunt confortabili doar cu un cearceaf, dar zonele mai reci de munte au nevoie de ceva mai gros. Cum să faceți pentru a menține corpul cald, dar să nu transpirați? Alegeți pilotele noastre ușoare, de vară.

Cu ce sunt diferite?

Când vine vorba de pilote ușoare – de vară, trebuie să avem în vedere un lucru important - din ce material sunt fabricate. Piața autohtona oferă diferite soluții, categorisite în general în produse realizate din materiale naturale și sintetice. Materialul natural este întotdeauna de o calitate mai bună și cu caracteristici și proprietăți mult mai benefice. Și binențeles, este și mai scump.
Pilotele fabricate de noi sunt alcătuite în întregime din puf de rață sau de gâscă franceză. Materialul natural din puf nu are echivalent în ceea ce privește izolarea termică, proprietățile termoregulatoare și de absorbție a umidității. Dacă doriți să vă simțiți confortabil și natural în nopțile calde de vară, vă recomandăm aceste pilote.
Ce distinge aceste pilote pufoase de vară de celelalte pilote ușoare este structura specifică a umpluturii naturale. Puful este o formațiune fibroasă, cu o structură de fire care cresc sub penele păsărilor. Scopul său este să servească drept izolator termic, pentru a menține corpul încălzit.
Penele păsărilor de apă (rațe și gâște) sunt un izolator excelent. Au o structură complet diferită. Partea principală a construcției lor este o tulpină rigidă, de-a lungul căreia sunt conectate o serie de fire plane. Penele sunt plate și bidimensionale și servesc la zbor, în timp ce puful este tridimensional și servește la încălzire. Acesta este motivul pentru care pilotele din puf de gâscă sunt uneori numite și ca 3D.
Puful are capacitatea unică de a capta și reține aerul, care lipsește din fibrele de poliester artificial. Pilotele de vară sunt preferate de majoritatea persoanelor, datorită faptuluiă sunt extrem de ușoare și ventilate corespunzător. Pe timp de vara nu vrem ca pilota fie grea și să provoace transpirația. Dorim să fim învăluiți de o temperatură constantă, prietenoasă, cum ar fi temperatura corpului.
Datorită capacității sale de a absorbi și reține aerul, umplutura din puf este un material unic respirabil. Capacitatea sa de a regla circulația aerului asigură o ventilație continuă, fără pierderea căldurii optime a corpului. Frigul din timpul iernii și căldura verii nu vă vor deranja dacă folosiți păturile noastre ușoare de vară.

Metodă inovatoare de fabricație

Umplutura pufoasă are un dezavantaj minor - penele mici care ies prin deschizăturile țesăturii exterioare. Pentru a evita această problemă, lucrăm cu materiale din bumbac de înaltă calitate; material din bumbac 100% percale, cu o structură specială a fibrelor ce împiedică ieșirea pufului și a penelor mici. Țesăturile cu care lucrăm sunt clasificate ca downproof – pentru a impiedica iesirea penelor in exteriorul pilotei, fara a impiedica aerisirea naturala a acesteia.

Pentru a păstra structura aerisită a pilotei ușoare de vară, am proiectat-o ca o construcție specială ondulată. Partițiile despărțitoare nu permit așezarea pufului și mutarea acestuia în sectoare separate. Chiar și după spălarea la mașina automată, produsele vor fi curățate uniform. Pot fi spălate în mașinile de spălat la 40 °C și uscate conform programului.

Produs ecologic, hipoalergenic

Alergiile la praful de acasă sunt o problemă care afectează atât adulții, cât și copiii mici. Problemele respiratorii sunt cauzate de un grup de microorganisme numite acarieni. Aceștia locuiesc în general în lenjeriile de pat și în părțile moi ale patului. Se hrănesc cu celulele moarte ale pielii secretate de oameni și se reproduc la viteze extrem de mari.
Pentru a respira ușor, chiar dacă suferiți de alergii, am avut grijă să creăm o pilotă ușoară cu un material exterior fabricat din bumbac 100% ecologic, cu proprietăți anti-acarieni. Materialul din bumbac este țesut dens, fiind ca o barieră eficientă anti-acarieni. Aceștia nu pot pătrunde pe interior pentru a-și depune ouăle.
Puful folosit pentru a umple fiecare dintre pilotele noastre ușoare de vară a trecut prin mai multe etape de procesare, inclusiv spălarea și sterilizarea la temperaturi ridicate, pentru a îndepărta resturile organice și praful. Husele noastre sunt certificate conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1, fără substanțe nocive. Acest lucru le face potrivite pentru copii mici și persoanele cu piele sensibilă.
Pentru alegerea corectă a unei pilote ușoare de vară sau de orice alt tip, este necesar să fiți atenți la parametrii specifici ai produselor. Unul dintre indicatorii importanți este densitatea umpluturii pe metru pătrat și greutatea umpluturii. Pentru că și dimensiunea contează, vă oferim o gamă variată de dimensiuni pentru pilotele de vară. De asemenea, efectuăm comenzi personalizate, inclusiv fabricarea produselor cu dimensiunile solicitate de către dvs.