Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Perne Ridicatе din puf

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Perne Ridicatе din puf

Dacă dormiți de obicei pe o parte sau preferați perne mai înalte, această categorie este perfectă pentru dvs.
Vedeți pernele noastre din puf natural de rață sau de gâscă sau unele dintre cele mai bune amestecuri de puf și pene.
Și dacă nu găsiți ceea ce aveți nevoie, întrebați-ne. Vom fi bucuroși să fabricăm perna perfectă pentru dvs.
Vă place să vă uitați la televizor în timp ce stați în pat sau preferați să dormiți cu capul ridicat? Colecția noastră de perne ridicate din puf natural de gâscă și puf natural de rață vă va ajuta să vă asigurați confortul dorit. Poohy vă oferă o experiență de lux pe care ați căutat-o dintotdeauna, dar nu ați reușit să o găsiți.

Structură cu trei camere pentru densitate simultană și ventilație suplimentară


Pernele noastre conțin doar umpluturi naturale, inclusiv puf natural de gâscă și rață poloneză și franceză, precum și un anumit procent de pene albe noi. În magazinul nostru veți găsi produse cu structuri cu 3 camere. În cadrul acestui design, perna constă în trei camere separate. Camera din mijloc este umplută cu un amestec de puf și pene naturale, în timp ce cele două camere exterioare conțin doar o umplutură fină de puf natural.
Puful are o densitate mare și o forță de umplere ridicată, astfel încât să obțină volumul maxim și înălțimea optimă. Datorită capacității sale de a reține cantități mari de aer, umpluturile pufoase sunt ușoare și extrem de moi. Pentru a atinge echilibrul perfect, umplutura este îmbogățită cu pene noi albe, curbate - Super Flexy. Acestea oferă un sprijin în menținerea formei pernei.
Transpirația nocturnă la nivelul capului este o problemă serioasă dacă folosiți perne cu umplutură sintetică. Puful nu are aceasta problemă, deoarece este un izolator termic excelent. Este un material respirabil, care oferă căldura necesară iarna, dar în același timp reglează schimbul de căldură și umiditatea, eliminând excesul acesteia.
Umplutura naturală din puf are un singur dezavantaj - capacitatea sa de a pătrunde chiar și prin cele mai dense țesături ale materialului exterior. Metodele noastre de producție rezolvă această problemă. Folosim țesături fine din bumbac 100% cu fibre dense, downproof - pentru a impiedica iesirea penelor in exteriorul pernei, fara a impiedica aerisirea naturala a acesteia.
Materialele din 100% bumbac percale au proprietăți anti-acarieni + tehnologie a umpluturii cu 3 structuri, oferind un produs moale, ușor, de o puritate excepțională. Fiecare pernă ridicată din gama noastră de produse îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate și siguranță. Produsele noastre sunt certificate conform standardului Oeko Tex 100, clasa 1 pentru absența substanțelor nocive, ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă și pentru copii mici.