Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote de lux

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Uimitor de delicată și ușoară: secretul pilotei de lux

Ce înseamnă extravaganța în dormitor? Dar moliciunea delicată și luxul? Probabil primul lucru la care vă gândiți este cea mai dulce îmbrățișare a unei pilote (plăpumi). Este aceea care vă poate duce către lumea viselor frumoase, protejându-vă în același timp de o poziție incomodă și de disconfort din cauza lipsei de somn.
Alegeți cu înțelepciune, încredere și cu dragoste față de dvs. O pilotă potrivită vă poate schimba viața și vă poate face mai fericiți și de succes.

Tot ce aveți nevoie este confortul și moliciunea unui nor, atât pe timp de iarnă, cât și vara

Tot ce așteptați de la o pilotă este ca aceasta să vă ofere confort, o experiență plăcută în timpul somnului și odihnă de calitate. Să nu tremurați de frig iarna și să nu transpirați vara. Dacă adăugați aici și senzația uimitoare de confort și moliciune, asemănătoare unui nor, atunci cu siguranță o singură umplutură corespunde unei astfel de descrieri - cea a pufului de rață sau pufului de gâscă, precum și diferitele sale proporții cu pene.
Odată ce ați încercat o pilotă sau plapumă de lux, nu veți dori niciodată dormiți înveliți cu altceva. Puful natural are proprietatea excepțională de a reduce semnificativ umezeala și de a menține o temperatură optimă a corpului în timpul somnului, permițându-i să respire liber pe tot parcursul nopții. Umplutura este ușoară și, spre deosebire de alte materiale, nu se adună, ci își păstrează forma și este întotdeauna distribuită uniform pe toată suprafața.
Când pilota sau plapuma este realizată printr-o tehnologie modernă unică, o puteți avea pentru totdeauna. Dacă vă uitați peste produsele Poohy, veți observa că pilotele cu puf au o structură cu pătrate separate. Acest lucru menține ferm puful și penele și le împiedică să iasă din învelișul lor. Pe lângă asta, întreținerea se face foarte ușor. Produsele noastre sunt ușor de întreținut, pot fi spălate la mașină la o temperatură de 40 ° C (până la 60 ° C) și se pot usca.

Aveți încredere deplină în produsul ecologic, fără substanțe nocive și alergeni

Pentru a vă bucura 100% de pilota sau plapuma dvs., acordați atenție husei sale exterioare. Căutați una din material natural, țesut dens și, în același timp, suficient de fină și delicată cu pielea. Abia atunci puteți fi siguri că fulgii de rață sau de gâscă nu vor ieși. Cu cât calitatea unei țesături este mai mare, cu atât deschiderile împletiturii sale textile sunt mai mici și probabilitatea ca o pană sau fulg să pătrundă printre ele este zero.
Astfel, respingem complet afirmația potrivit căreia penele de gâscă sau de rață ies cu ușurință din învelișul unei pilote sau plăpumi. Da, este posibil să se întâmple, dar numai dacă materialul este de calitate inferioară, cu deschideri mai largi în împletitură, prin care umplutura poate trece cu ușurință. La Poohy cunoaștem în detaliu structura țesăturilor și le alegem doar pe cele care se potrivesc perfect cu umplutura din puf de calitate.
Pentru a fi corecți până la capăt și a vă oferi informațiile exacte, trebuie să spunem că o alergie reală la puf este extrem de rară. Puful sau penele de gâscă sau rață nu sunt o sursă de alergii. Alergiile sunt de obicei cauzate de acarieni. Când puful natural este super curat, spălat de peste 8 ori și sterilizat la temperaturi ridicate, așa cum procedăm la Poohy, este complet lipsit de orice substanțe nocive și praf.
Această procedură face ca umplutura să fie hipoalergenică și nu numai că nu va îngreuna respirația, dar o va face mult mai ușoară. Nu conține substanțe nocive și este potrivită pentru copiii mici. De asemenea, este recomandată tuturor persoanelor care au pielea sensibilă și trebuie să aibă mai multă grijă și atenție atunci când aleg materialele care au des contact cu pielea. Iar aici se aplică următoarea regulă - căutați un produs de calitate, care este ecologic și fabricat cu o tehnologie adecvată, prevenind dezvoltarea acarienilor și a mucegaiului.

Fără compromisuri în dormitor, folosiți mici trucuri pentru un plus de lux și confort

Dormitorul trebuie să fie locul de care să aveți grijă mereu și unde să evitați compromisurile. Creați o atmosferă plăcută și relaxantă. Odată ce aveți pilota de lux care să se potrovească nevoilor dvs., există câteva trucuri care vă vor ajuta să vă bucurați de un somn și mai sănătos.    
Țineți la distanță orice vă poate distrage atenția. Dacă doriți să aveți un somn bun, ascultați sfaturile experților și închideți televizorul cu cel puțin jumătate de oră înainte de culcare. Orice ecran strălucitor și intermitent încordează și excită creierul și ochii și va dura ceva timp ca acestea să se calmeze. Mențineți camera liniștită, întunecată și suficient de răcoroasă.
Evitați băuturile stimulatoare înainte de culcare. Nu faceți exces cu mâncatul, dar nici nu încercați să adormiți înfometați. Un duș cald sau o baie parfumată cu siguranță vă vor ameliora tensiunea de peste zi și vă vor conduce spre plapuma moale. Dacă duceți un stil de viață sedentar, încercați să diversificați cu puțină mișcare pentru a putea dormi mai bine noaptea.
Contrar concepției cum că trebuie să repetați sarcinile în minte de nenumărate ori pentru a nu le uita, nu vă mai încărcați. Lăsați problemele și grijile pentru ziua următoare, oricât de imposibil vi s-ar părea. Dacă nu puteți face asta, căutați ceva care să-ți placă și meditați înainte de culcare. Veți fi surprins de câte moduri diferite și utile există pentru a face față stresului.

Cel mai des, o pilotă este soluția mult căutată pentru problemele legate de somn

Dacă tot nu reușiți să adormiți, gândiți-vă care ar fi motivul. Vă simțiți confortabil în pat? De ce ați avea nevoie pentru a vă relaxa? Sau poate vă treziți des alternând frisoanele cu transpirația? Dacă da, verificați compoziția și densitatea pilotei dvs., precum și învelișul acesteia. De cele mai multe ori, experiențele neplăcute se datorează lenjeriei de pat nepotrivite sau de proastă calitate.
Pilota sau plapuma pufoasă de lux poate fi soluția pe care o așteptați, pentru problemele legate de somn. Vedeți ofertele noastre din colecția „Poohy Dellux“, care au 90% puf gâscă și alegeți modelul Foarte călduroasă pentru nopti cu adevarat răcoroase, modelul moderat Călduroasă, Toamnă - Iarnă sau Vară. Aceste pilote cu puf oferă un confort incredibil și combină într-un mod unic puful, volumul, lejeritatea și căldura.
În căutarea celei mai potrivite plăpumi sau pilote de lux, nu ratați modelul nostru „Poohy Excellence“ din 100% puf de rață. Puful natural are o conductivitate termică excelentă și dacă plapuma este de Vară sau Călduroasă, va oferi o circulație continuă a aerului. Acest lucru previne transpirația pe timp de noapte. Același lucru este valabil și pentru pilota moale Toamnă - Iarnă, care are o senzație de greutate medie și este potrivită pentru orice anotimp.
Acest lucru este posibil datorită structurii tridimensionale a pufului și capacității sale de a reține aerul. Puful natural de înaltă calitate are aproximativ două milioane de fibre pufoase care se suprapun atât de eficient, încât formează un strat dens de aer static care menține temperatura corpului. Astfel, aceeaşi pilota poate fi folosită pe tot parcursul anului, indiferent de câte grade sunt afară. De asemenea, este o opțiune bună pentru persoanele care mențin o temperatură constantă în cameră, și iarna și vara.
Dacă încă vă întrebați care este secretul celei mai luxoase pilote din lume, încercați senzația de confort și moliciune a unui nor, datorită pilotelor noastre „Grand lux“. Acestea sunt fabricate din 100% din puf de gâscă, fără pene, doar din cel mai mare și pufos puf, cu o forță de umplere uimitoare. Fiecare pilotă sau plapumă din puf, fie Foarte călduroasă, Călduroasă, Toamnă - Iarnă sau Vară, va fi produsă „doar” la comandă, special pentru dvs.
Alegerea unei pilote sau plăpumi cu puf este suficient de variată, încât și cei mai capricioși să-și găsească preferata. Fie că va fi doar din puf de gâscă sau puf de rață, dacă va fi combinată cu pene și în ce proporție, depinde în întregime de preferințele fiecăruia. Când adăugați o anumită cantitate de pene alături de puful delicat, veți obține densitatea necesară și greutatea optimă a produsului.
Prețul este și el un factor decisiv în luarea deciziei finale. Trebuie să aveți în vedere că atunci când cumpărați pilote cu puf, aceasta este o investiție pe termen lung. Așa că... nu căutați cel mai mic preț de pe piață, ci cel mai bun raport calitate-preț. Cu greu veți întâlni pe cineva care este gata să se despartă de confortul și senzația de libertate din timpul somnului, senzație oferită doar de o pilotă sau plapumă de lux.