Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Cum să alegeți pilota potrivită fără a pierde timp și bani

Cum să alegeți pilota potrivită fără a pierde timp și bani

Vizualizari: 1677


Cum să alegeți pilota potrivită fără a pierde timp și bani

Care este primul lucru la care vă gândiți când auziți despre un stil de viață sănătos? Probabil la unele diete speciale combinate cu activitate fizică. Este bine să lucrați la antrenamentul sportiv și să urmați o dietă adecvată, dar dacă doriți cu adevărat să fiți în formă maximă, trebuie să vă gândiți la somn. Cât de sănătos și de energic veți fi depinde de cantitatea de somn pe care o aveți și mai ales de calitatea sa.

Care este dimensiunea dvs. și ce trebuie să faceți atunci când nu o găsiți?

Unul dintre lucrurile care stimulează un somn adecvat și de calitate este asigurarea confortului în dormitor. Numai așa corpul se poate relaxa, ceea ce ajută la adormirea rapidă și somnul profund. Investiția în produse de calitate se plătește întotdeauna 100%. Acest lucru este valabil mai ales atunci când cumpărați o pilotă. Există mai multe criterii de bază pentru alegerea celei mai potrivite pentru dvs.
Prima întrebare pentru care trebuie să aveți un răspuns pregătit atunci când decideți să faceți cumpărături este dimensiunea pe care o doriți să aibă pilota. Cu alte cuvinte - cât de lungă și cât de lată ar trebui să fie pentru a vă face să vă simțiți confortabil. În primul rând, decideți dacă doriți să fie pentru un pat single sau pentru unul matrimonial și abia apoi începeți să măsurați.
Cele mai populare două dimensiuni dintre pentru pilotele individuale sunt 140x200 cm și 150x220 cm. Alegera depinde în principal de înălțimea și fizicul dvs. Pentru o siluetă mai mare, dimensiunea mai mare va crea mai mult confort, deoarece va înfășura complet corpul. Înainte de a cumpăra, gândiți-vă la ce vă va face să vă simțiți foarte confortabil.
Pentru pilotele matrimoniale, preferințele sunt pentru 200x220 sau 240x220. Dacă sunteți doi și doriți o pilotă comună, dimensiunea mai mare vă va oferi mai multă libertate de mișcare în timpul somnului. Acestea sunt detalii importante și subestimarea lor poate duce la pierderea timpului și pierderea banilor în căutarea pilotei potrivite.
Deși sunt cele mai frecvente, aceste dimensiuni nu limitează preferințele individuale pe care le poate fiecare persoană. La Poohy vom fi fericiți să îndeplinim așteptările chiar și celor mai pretențioși clienți. Croitoreasele cu experiență din mica noastră fabrică vor face cu plăcere o pilotă cu dimensiunile indicate de dvs. Dacă doriți un alt produs decât cel pe care îl oferim, sunați sau scrieți-ne - vom face acest lucru cu plăcere.

Alegeți o pilotă cu 30-40 cm mai mare decât patul

Când calculați cât de mare trebuie să fie pilota pe care doriți să o achiziționați, ratați altceva pe care trebuie să respectați. Țineți cont întotdeauna de mărimea patului sau a saltelei în sine. Regula este că pilota să fie mai lată și mai lungă cu 30-40 cm decât salteaua. Pe lângă asigurarea confortului și a durabilității, nu permite pătrunderea aerului sub pilotă, ceea ce ar duce la schimbări neplăcute de temperatură în dormitor.
Dacă nu sunteți siguri ce să alegeți, aruncați o privire la tabelul nostru de mai jos, care vă va ajuta să luați decizia corectă:
    


Dimensiunile din tabel sunt date în cm și sunt sunt doar recomandări. Ele se bazează pe combinațiile cele mai des utilizate în practică, care s-au dovedit a fi cele mai optime. Dacă nu aveți propriile preferințe, vă puteți încrede în opțiunile propuse și nu veți greși.

Proprietățile naturale ale umpluturii cu puf de gâscă sau de rață

Acesta este momentul în care alegeți “ingredientul” care vă va oferi senzația unei îmbrățișări călduroase în timpul somnului. Este timpul să aflați mai multe despre umplutura care face o pilotă moale, respirabilă și pufoasă. Umplutura este cea care determină calitatea și durabilitatea pilotei. Cu cât o veți alege cu mai multă precizie, cu atât vă veți trezi mai odihnit și gata să depășiți obstacolele de peste zi.
La Poohy, datorită experienței și cunoștințelor bogate pe care le avem, am învățat să respectăm proprietățile naturale ale pufului, cum ar fi termoreglarea și capacitatea sa de a elimina umiditatea.
Respectăm cu adevărat originea și noblețea autentică a pufului natural de gâscă și a penelor care au fost folosite de generații întregi pentru a produce pilote de înaltă calitate. Există multe avantaje incontestabile, printre care se numără și următoarele două - durabilitatea pufului este mai mare decât cea a produselor sintetice, iar raritatea sa îl face un produs excepțional și de neegalat în natură.

Care să fie mai mare – procentul de puf sau pene și care este diferența?

Ați observat probabil că puful din pilote are deseori și pene. Nu sunt acolo întâmplător. Scopul lor este de a oferi greutate și elasticitate produsului. Cu cât sunt mai multe pene într-o pilotă, cu atât este mai grea și cu atât este mai ieftină. Și invers, cu cât este mai mare conținutul de puf, ca raport dintre puf și pene, cu atât este mai ușoară pilota.
Dacă doriți o pilotă mai grea, vedeți-o pe aceasta. Dacă preferați ușurința și iubiți luxul, vedeți aceste modele cu un conținut ridicat de puf. Pentru o opțiune mai ieftină, fără a compromite confortul și puful, alegeți dintre
aceste modele. La Poohy, suntem experți în procesul corespunzător de amestecare a pufului și penelor pentru a obține cel mai satisfăcător raport.
Efectuăm controale și selecții precise ale materiilor prime și monitorizăm cu atenție toate procesele de prelucrare, igienă, curățenie, spălare, sterilizare și sortare a acestora. În acest fel, reușim întotdeauna să oferim cea mai bună umplutură pentru pilotele noastre, fără sa rănim delicatul puf și fără a-i modifica caracteristicile.
Pe lângă bunele practici de gestionare și producție pe care le avem, este important pentru noi să împărtășim principiile bunăstării animalelor. Puful de gâscă pe care îl folosim pentru produsele noastre este obținut de la animale crescute pentru carne. Nici o pasăre nu este rănită din cauza extragerii pufului și a penelor.

Este nevoie de mai multe pilote pe parcursul unui an sau se poate folosi doar una singură?

Iată o altă întrebare, al cărei răspuns depinde de ce fel de pilotă vă va face fericiți pe dvs. sau familia dvs. Cum să alegeți nivelul de căldură al pilotei și dacă știți care trebuie să fie greutatea umpluturii? Acesta din urmă se măsoară în grame pe metru pătrat, iar greutatea pilotei corespunde greutății umpluturii. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât este mai călduroasă pilota.

Trebuie să aveți în vedere că pentru a oferi aceeași căldură, pilota naturală este de multe ori mai ușoară decât cea sintetică. În același timp, cu cât procentul de puf într-o pilotă este mai mare comparativ cu penele, cu atât este mai ușoară. Și acum trebuie doar să decideți ce pilotă vi se potrivește cel mai bine, în funcție de sezonul în care o veți folosi.

Dacă faceți parte dintre oamenii cărora le plac camerele călduroase și pe timp de vară dorm o temperatură de peste 22-23 de grade, atunci pilotele de vară sunt potrivite pentru dvs. Este posibil să folosiți o singură pilotă pe tot parcursul anului? Desigur, dacă mențineți o temperatură între 18 și 22 de grade în dormitor în orice moment. Atunci cu siguranță aveți nevoie de una singură și aceasta este pilota de primăvară-toamnă. Odată ce v-ați obișnuit ca termometrul din dormitor să arate o temperatură între 13 și 17 grade, pilota dvs. preferată este cea călduroasă, iar pentru temperaturi expreme sub 13 grade, cel mai bine este să luați o pilotă foarte călduroasă. Puteți vedea modelele dând click aici. Dacă totuși vă este frig, chiar și cu o astfel de pilotă, sunați-ne. Putem adăuga oricând mai multă umplutură la pilota dvs. și o putem face așa cum doriți, plătind doar diferența de preț.

Au ceva magic de oferit – sunt concepute pentru a oferi plăcere pentru o durată îndelungată de timp. Pentru a vă asigura că pilotele dvs. din puf de rață sau de gâscă sunt exact așa, alegeți-le învelite în materiale textile țesute dens, concepute pentru a nu lăsa umplutura să iasă. Acestea sunt așa-numitele țesături Downproof. La Poohy folosim în special bumbac 100% percale, iar pentru umpluturi premium poate fi 100% bumbac-satin.
Ori de câte ori este posibil, alegeți țesăturile naturale. Sunt mai ecologice, respirabile și creează un sentiment unic în dormitor, care vă umple de energie și face somnul cât mai dulce. 

Produse similare

 • 139,00Lei99,00Lei

  Perna confortabilă și susținătoare Poohy Basic vă va ajuta să dormiți liniștiți seara fără să simțiți dureri la nivelul umerilor sau gâtului. Este umplută cu pene noi super curate, albe, cu puf de rață și cu pene elastice (90% pene și 10% puf) și înfășurată în țesătură moale 100% bumbac twill, special țesută pentru produsele fabricate din puf. Pentru un finisaj atractiv este întărită cu o cusătură dublă.Mult mai susținătoare, este potrivită pentru cei care caută perne durabile și confortabile, care își păstrează forma în timp.Dar cu ce este diferită această pernă?Penele pe care le folosim sunt noi, mari, pufoase și elastice. Sunt selectate special și oferă mai multă elasticitate și flexibilitate pernei. Totodată, acest lucru îi permite pernei să-și recapete forma rapid, să și-o mențină pentru mai mult timp și, în același timp, să ofere sprijin capului.Puful nou este, de asemenea, mai mare, mai dezvoltat și amestecat cu aceste pene pufoase face ca perna să fie extra moale și astfel, o veți simți pufoasă fără a-și pierde suportul.O putem oferi în varianta joasă, medie, ridicată și foarte ridicată și 3 dimensiuni - 40x40 cm, 50x70 cm și 70x70 cm. Spuneți-ne dacă nu o găsiți pe cea potrivită, vom fi fericiți să o producem pentru dvs.De ce vă veți îndrăgosti de ea:○ Întreținere ușoară acasă, se poate spăla și usca în mașina automată○ Absoarbe umiditatea..

  Adaugă în Coş
 • 445,00Lei360,00Lei

  Perne uimitoare și calitative, realizate manual din puf de gâscă, concepute special pentru majoritatea pozițiilor de dormit. Sunt realizate din 3 camere, camera interioară (cea din mijloc) conține pene fine de gâscă, dar elastice și pline de susținere, iar cele două camere exterioare sunt umplute cu puf nou argintiu de gâscă ungurească. Datorită designului lor inovator, aceste perne din puf oferă o susținere corespunzătoare capului și, în același timp, o senzație naturală, delicată și moale pentru față. Promite o poziție confortabilă de dormit, un somn sănătos și natural pentru mulți ani.Acest model de pernă are înălțime medie și este potrivit pentru majoritatea persoanelor. Dacă preferați perne ridicate și mai dense sau poziția preferată de somn este pe o parte, verificați aici perna ridicată Charme cu structură camere.Perna este disponibilă în mai multe culori: alb, mov, dungi albe 1 cm și roz. Dimensiunea este de 50x70 cm, dar se poate realiza și la o dimensiune si densitate dorite de dumneavoastră. Avantaje:○ Husă din 100% bumbac twill○ Respirabilă și termoreglatoare, previne transpirația..

  Adaugă în Coş
 • 446,00Lei380,00Lei

  Colecția noastră Silver cu puf de rață franceză combină calitatea înaltă la un preț foarte accesibil. Ghemuiți-vă sub această pilotă extrem de moale din puf natural pufos, înfășurată într-un înveliș din bumbac cambric pentru un somn delicat și călduros. Această pilotă naturală cu o căldură moderată are o umplutură respirabilă în mod natural și este învelită în țesătură 100% bumbac, care facilitează și mai mult eliminarea umezelii din corp pentru ca dvs. să dormiți într-un mediu mai uscat și mai sănătos. Are construcție cu casete (pătrate) pentru a menține puful pe loc și pentru a izola întotdeauna uniform. Finisată cu o bandă elegantă din bumbac și cu cusături duble pentru mai multă rezistență, pilota este extrem de durabilă și vă va încânta mulți ani, fiind extrem de ușor de întreținut acasă.Este fabricată din materiale 100% naturale (puf și țesătură de bumbac), certificate Oeko Tex Standard 100, pentru lipsa substanțelor nocive pentru sănătatea dumneavoastră. Umplutura pufoasă este puful nou argintiu de rață de origine franceză, foarte bine curățat, cu un conținut de 60% puf și 40% pene și este clasa 1 conform standardului european pentru produse din puf EN 12934.Materialul este țesut foarte dens și are un număr mare de fire - 92 fire / cm² ( 233 fire / in² ), ceea ce împiedică ieșirea umpluturii pe exterior și previne dezvoltarea acarienilor. Pentru o uscare de calitate, adăugați în uscătorul dvs. și bilele din lână naturală Poohy Baller.Pilotă varianta Primăvară Toamnă, potrivită pentru camere cu temperaturi între 18 °C și 22 °C. Greutatea umpluturii: 185 grame / m²Pentru a vă fi mai ușor să alegeți pilota potrivită pentru dvs, consultați ghidul nostru aici sau sunați-o pe colega noastră Cristina, care vă va îndruma cu cea mai mare bucurie. Chiar și după asta, riscul de a comanda pilota greșită este minim, datorită promisiunii noastre pentru o perioadă de probă de 30 de zile.Daca nu găsiți dimensiunea care să fie pe placul dvs, întrebați-ne și veți fi surprinși de cât de repede o vom fabrica.Asigurați-vă că adăugați una dintre pernele noastre din puf ...

  Adaugă în Coş
 • Articole similare

  Adauga un comentariu