Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pernă foarte ridicată BASIC 50x70 cm cu puf și pene de rață, 10% puf 90% pene

 • 179,00Lei

Pernă Basic, Puf nou de rață albă, 10% puf 90% pene - Basic - Ridicate - Perna confortabilă și susținătoare Poohy Basic vă va ajuta să dormiți liniștiți seara fără să simțiți dureri la nivelul umerilor sau gâtului. Este umplută cu pene noi super curate,

Adaugă in Wishlist

Pune o intrebare

Disponibilitate: Nu este pe stoc

Producător: Poohy

Cod produs: Basic Very Firm 50x70

Plată și livrare

Mulți dintre voi veți alege perna noastră foarte înaltă Poohy BASIC, formată din 10% puf de rață nou și 90% pene pure. Echilibrul dintre senzația moale și sprijinul ferm din acest produs îl face o soluție preferată pentru persoanele, cărora le place sau au nevoie să doarmă cu capul susținut mai sus.

Când este o pernă foarte înaltă o necesitate?

Problema pernelor înalte a fost pusă pentru prima dată în secolul al XIX-lea de medicul german Otto Schneider. În lucrarea sa științifică „Patul”, el examinează în detaliu problemele de sănătate, care apar din utilizarea pernelor înalte din puf. Ortopedii moderni sunt îngroziți de expresia „pernă pufoasă”, dar sunt lucrurile cu adevărat atât de înfricoșătoare cu pernele înalte? De fapt, deloc.

Alegerea înălțimii pernei depinde de poziția preferată de dormit. Dacă preferi să dormi pe spate, perna foarte înaltă Basic nu va fi deosebit de confortabilă pentru tine. Cu toate acestea, este o soluție excelentă dacă îți place să citești în pat sau să te uiți la televizor. Ca suport suplimentar pentru gât și coloana vertebrală, acest model nu are alternativă.

Cei care dorm pe lateral și-au dat deja seama că pernele foarte înalte sunt făcute doar pentru ei. Cu un astfel de accesoriu patul devine mai confortabil și nu trebuie să bagi mână sub perna pentru a o ridica și a o face puțin mai densă. De aceea umplutura joacă un rol important aici. Cantitatea predominantă de pene împiedică perna să se turtească sub greutatea capului.

Afirmația că pernele foarte înalte sunt periculoase pentru sănătate este complet incorectă. La fel de periculoase sunt pernele mici și medii, dacă sunt alese incorect. O pernă densă înaltă din pene și un mic procent de puf este o soluție bună pentru persoanele supraponderale, care doresc să reducă sforăitul nocturn.

Cel mai important certificat pentru utilitatea unui astfel de accesoriu este comoditatea. Dacă vă simțiți confortabil să dormiți pe o suprafață foarte înaltă, atunci nimeni nu vă poate obliga să alegeți un produs care nu vă poate oferi același nivel de confort. Zona pernei nu este mai puțin importantă pentru confort, așa că versiunea foarte înaltă a lui Poohy Basic este disponibilă în diferite dimensiuni: 40 x 40, 50 x 70 și 70 x 70 cm.

Igiena este un alt factor important pentru confort

Pentru ca perna voastră să fie confortabilă, nu numai înălțimea ei este importantă. Când vorbim despre produse cu puf natural și umplutură din pene, este extrem de importantă menținerea unei bune igiene. Penajul păsărilor este considerat un mediu ideal pentru dezvoltarea acarienilor, de aceea materiile prime pe care le folosim trec prin mai multe etape de spălare și tratament special.

Pernele noastre sunt lavabile la mașină de spălat, fiind supuse cerințelor privind temperatura apei și viteza de centrifugare. Pentru a evita ieșirea umpluturii prin orificiile husei, produsele noastre sunt îmbrăcate în twill de bumbac 100%, țesut special pentru umplutură cu puf.

Alegeți perna foarte înaltă Poohy Basic dacă vreți să vă bucurați de confort maxim, atunci când vă odihniți. Vă va oferi sprijinul de care aveți nevoie în timp ce vă uitați la televizor sau lucrați la laptop în pat. De asemenea, vă va oferi un somn sănătos și odihnitor chiar și pentru persoanele cu alergii la praful din casă și își va păstra aspectul și densitatea mai mult timp decât orice produs umplut cu materiale sintetice.

De ce vă veți îndrăgosti de ea:

 • Respirabilă, cu proprietăți ridicate de termoreglare
 • Întreținere ușoară acasă, se poate spăla și usca în mașina automată
 • Foarte durabilă
 • Absoarbe umiditatea
 • Hipoalergenică

Compoziţie:

Husă:

 • Țesătură 100% bumbac twill de culoare albă, downproof - ceea ce împiedică ieșirea umpluturii pe exterior, 77 fire / cm² (195 fire / inch²)
 • Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici
 • Țesătură densă anti-acarieni

Umplutură:

 • Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.
 • Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici
 • Puf și pene noi de rață albă europeană, 90% pene / 10% puf

Intrebari recente

Pune o intrebare legata de acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!