Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pilote, perne și toppere din puf pentru hoteluri și pensiuni, lenjerie de pat

OFERIȚI CLASĂ ȘI CONFORT DE ÎNALTĂ CALITATE
ÎN HOTELURILE DVS

Camerele dvs. de hotel pot fi decorate atent și elegant cu o pilotă comfortabilă din puf de gâscă și o pernă moale, luxoasă, ce permit corpului să se relaxeze. Iar alături de topper-ul nostru cu puf și pene, oaspeții dvs. se vor simți ca și cum ar dormi asupra unui nor.

De ce produsele din puf de gâscă sunt cea mai bună soluție pentru dormitoarele din hotelul, pensiunea sau resort-ul dvs.:
- Sunt durabile: pernele și pilotele din puf sau pene naturale sunt de până la 3 ori mai rezistente decât cele sintetice
- Întreținere ușoară - se spală la mașină și se usucă în uscător
- Confort sporit pentru oaspeții dvs., datorită termoreglării naturale și structurii respirabile - puful este cel mai bun material izolator natural cunoscut de om
- Și, binențeles, oferă o experiență calitativă și de lux pentru clienții dvs.

Colecția noastră special creată pentru hoteluri menține calitatea excepțională a produselor noastre, făcând față în același timp utilizării și spălării frecvente.
În calitate de producători, vă oferim personalizare completă a produselor dvs. din puf de rață sau de gâscă, detalii pentru un design specific nevoilor dvs., branding și multe altele.
Oferim o întreagă gamă de produse: puf de rață, puf de gâscă, pene de rață și pene de gâscă, precum și toate amestecurile și țesăturile acestora, având calitate necesară pentru a oferi clienților dvs. un somn de neuitat.


________________________________________
Vă oferim:
•    Prețuri competitive
•    Calitate, ce satisface nevoile unui hotel.
•    O echipă dedicată care vă va răspunde la întrebări
•    Livrare gratuită la locația dvs.
•    Mostre
________________________________________
Ne străduim să oferim o experiență unică partenerilor noștri: hoteluri, pensiuni sau oamenilor de afaceri, oferind produse exclusive din materiale.

Profitați acum și de cele mai noi produse oferite de Poohy: lenjerie de pat - cearșafuri și fețe de pernă pentru hotelurile dvs. Oferim țesături diferite, potrivite pentru lenjeria de pat pentru hotel: 100% bumbac (percale sau satinat), precum și amestec de bumbac cu poliester pentru o lenjerie de pat rezistentă, care se calcă mai ușor în cantități mari. Contactați-ne pentru a vă oferi o ofertă personalizată nevoilor dvs.


Hai să vorbimMai jos găsiți recomandările noastre pentru:
- Perne pentru hotel, fabricate din puf de rață sau de gâscă:
Mărime 50х70 cm, Umplutură 10% puf de gâscă / 90% pene de gâscă,
Mărime 50х70 cm, Umplutură 30% puf de gâscă / 70% pene de gâscă,
Mărime 50х70 cm, Umplutură 70% puf de gâscă / 30% pene de gâscă,
Mărime 65х65 cm, Umplutură 70% puf de rață / 30% pene de rață,
Mărime 60х60 cm, Umplutură 90% puf de gâscă / 10% pene de gâscă,

Acestea sunt doar câteva dintre dimensiunile pernelor pentru hotel, pe care le putem produce. Deoarece totul se fabrică la primirea confirmării unei comenzi, produsele pot fi realizate în orice dimensiune.
Oferim și perne cu structură cu 2 sau 3 camere, foarte potrivite pentru hoteluri și pensiuni, având avantajul moliciunii pufului, susținerea penelor și fiind mai prietenoase cu bugetul.

- Pilote pentru hotel, fabricate din puf de rață sau puf de gâscă:
Mărime 140х200 cm, Umplutură 30% puf de gâscă, 200 gr./m2
Mărime 140х200 cm, Umplutură 70% puf de gâscă, 150 gr./ m2
Mărime 150х200 cm, Umplutură 90% puf de gâscă, 130 gr./ m2
Mărime 140х200 cm, Umplutură 10% puf de gâscă / 90% pene de gâscă , 320 gr./ m2
Precum și mărimile 150х200 cm, 150х220 cm, 200х220 cm, 240х220 cm

Totodată, oferim cele mai luxoase pilote cu un conținut ridicat de puf - 90% puf și 100% puf. Pilotele pot avea orice dimensiune dorită de client.
Suntem specializați în fabricarea produselor din puf de gâscă - pilote, perne si saltele superioare / topper, punctul nostru forte fiind producția în serii mici la prețuri foarte competitive.

Acum oferim și lenjerie de pat pentru hoteluri - fețe de pernă, cearșafuri și huse pentru pilote, din nou cu același avantaj - producția în serii mici la un preț competitiv