Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 

Pernă medie BASIC 50x70 cm cu puf și pene de rață, 10% puf 90% pene

 • 153,00Lei

Pernă Basic, Puf nou de rață albă, 10% puf 90% pene - Basic - Ridicate - Perna confortabilă și susținătoare Poohy Basic vă va ajuta să dormiți liniștiți seara fără să simțiți dureri la nivelul umerilor sau gâtului. Este umplută cu pene noi super curate,

Adaugă in Wishlist

Pune o intrebare

Disponibilitate: Nu este pe stoc

Producător: Poohy

Cod produs: Basic Medium 50x70

Plată și livrare

Care sunt beneficiile unei perne cu puf de înălțime medie?

Perna de înălțime medie, umplută cu 10% puf alb și 90% pene noi, oferă un echilibru excelent între confort și suport. Acesta este și motivul pentru care majoritatea oamenilor aleg calea de mijloc, atunci când vine vorba de înălțimea pernei. Unul dintre avantajele cheie ale pernei medii BASIC este adaptabilitatea acesteia la diferitele poziții pe care le iau oamenii în timpul somnului.

Perna din mijloc este un mediu armonios, oferind înălțimea potrivită pentru a susține curba naturală a gâtului și a coloanei vertebrale. Această funcție a pernei este crucială în promovarea alinierii corecte a corpului în timpul somnului, ceea ce poate ajuta la ameliorarea durerilor de gât și umăr.

Spre deosebire de pernele care sunt prea înalte sau prea joase, o pernă de puf cu înălțime mijlocie îmbrățișează capul într-un mod, care reduce stresul asupra mușchilor, promovând un somn mai profund și mai odihnitor. Acest tip de pernă se adaptează la diferitele caracteristici anatomice ale diferitelor grupuri de utilizatori - bărbați și femei.

În plus, umplutura din puf, deși doar 10% la acest model, contribuie la moliciunea generală a pernei, oferind o senzație luxoasă și confortabilă. Ciorchinii de puf sunt cunoscuți pentru moliciunea și elasticitatea lor excepțională, permițând pernei să se adapteze contururilor capului și gâtului fără a-și pierde forma în timp. Această moliciune adaugă un element de confort, ajutând la crearea unui mediu de dormit mai primitor și confortabil.

Reglarea temperaturii este un alt avantaj al pernelor Basic cu puf de înălțime mijlocie. Structura naturală a pufului permite fluxului de aer să circule eficient, prevenind acumularea de căldură și umiditate. Această proprietate a pernelor din puf este utilă în special pentru persoanele predispuse la transpirații nocturne.

Durabilitatea este un factor suplimentar de luat în considerare. Pernele de puf de înălțime mijlocie se laudă adesea cu o durată de viață mai lungă decât omologii lor sintetici. Natura elastică a pufului permite pernei să-și mențină moliciunea și suportul pentru o perioadă mai lungă de timp. Prin urmare, este o investiție înțeleaptă pentru cumpărătorii, care caută un produs durabil și de înaltă calitate.

Prin ce diferă pernele Basic?

Această serie de perne este diferită în compoziția sa. Puful ocupă o parte minimă din umplutură, ceea ce face perna mai puțin moale și aerisită, care sunt caracteristicile produselor cu un procent mai mare de puf în umplutură. Produsele cu mai mult puf se adaptează mai mult la greutatea și forma capului. Adică capul se scufundă în pernă, care își schimbă înălțimea de la medie la mică.

Pe de altă parte, puful este extrem de necesar datorită proprietăților sale de ușurință și izolare. Când umplutura este dominată de pene noi super curate, perna este de densitate și fermitate mai mare, oferind un suport mai stabil. Deoarece penele nu au structura eterică a pufului de gâscă, ele oferă un sprijin mai stabil pentru persoanele, care preferă să doarmă pe o suprafață mai fermă.

Raportul diferit dintre puf și pene din pernele noastre permite unei game largi de utilizatori să găsească cea mai bună soluție pentru ei înșiși. Seria Basic a fost creată special pentru persoanele care au preferințe personale sau indicații medicale de a dormi pe o pernă mai fermă și pentru care luxul și confortul sunt un efect suplimentar dorit.

De ce vă veți îndrăgosti de ea:

 • Respirabilă, cu proprietăți ridicate de termoreglare
 • Întreținere ușoară acasă, se poate spăla și usca în mașina automată
 • Foarte durabilă
 • Absoarbe umiditatea
 • Hipoalergenică

Compoziţie:

Husă:

 • Țesătură 100% bumbac twill de culoare albă, downproof - ceea ce împiedică ieșirea umpluturii pe exterior, 77 fire / cm² (195 fire / inch²)
 • Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici
 • Țesătură densă anti-acarieni

Umplutură:

 • Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.
 • Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici
 • Puf și pene noi de rață albă europeană, 90% pene / 10% puf

Intrebari recente

Pune o intrebare legata de acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!