Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Puful de gâscă și alergiile: adevărul despre un somn sănătos

Puful de gâscă și alergiile: adevărul despre un somn sănătos

Vizualizari: 3757

Puful de gâscă și alergiile: adevărul despre un somn sănătos

Atunci când în 1996  Jurnalul medical britanic (JMB) - jurnal de cercetare recunoscut la nivel internațional, a publicat un studiu privind alergiile la praful din case în perne, care s-a dovedit a fi revoluționar. Rezultatele arată că o pernă sintetică din poliester conține de 8 ori mai mulți alergeni decât o pernă din puf și pene sau doar din puf.
Un an mai târziu JMB a anunțat un nou studiu, ce confirmă faptul că la copiii care folosesc perne cu pene naturale, riscul de respirație șuierătoare este redus. Toate acestea, pe lângă faptul că sunt bazate pe dovezi științifice, au și o explicație logică și simplă. Produsele sintetice folosesc de obicei țesături de o calitate inferioară, mai ieftină, cu o distanță mai mare între fire, ceea ce facilitează pătrunderea acarienilor de praf casnic prin ele.
Este cunoscut faptul că alergiile se află printre cele mai frecvente patru boli cronice la nivel mondial. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), fiecare al cincilea locuitor al planetei este expus la un fel de alergie și numai în ultimii 40 de ani, numărul celor afectați s-a triplat. Într-un mediu urban, cu cât așezarea este mai mare, cu atât este mai mare riscul de alergii.
Toate acestea justifică afirmația că alergia este o boală a viitorului. În același timp, mulți profesioniști din domeniul medical s-au dedicat cauzei promovării faptului că există modalități suficient de eficiente de prevenire, atâta timp cât suntem bine informați. Printre principalele cauze ale problemei se numără schimbarea mediului și modul diferit de viață.
Dezvoltarea industrială, utilizarea unor noi substanțe chimice și materiale de uz casnic, diferiți conservanți și culori în alimente, toate acestea pun la încercare funcțiile de protecție ale corpului. Aici se adaugă modificarea constantă a alergenilor individuali, precum și competiția fiecărui produs de a avea un aspect impresionant pe piață.

Oamenii suferă în special din cauza prafului și acarienilor de acasă

Cel mai mare mit, spulberat după munca impresionantă de cercetare a celor mai buni experți, este că puful natural de rață sau de gâscă și combinația sa cu pene sunt cauze periculoase pentru alergii. De fapt, suferința umană este cauzată cel mai adesea de acarienii prafului. Acestea din urmă se dezvoltă în textile, podele moi, pilote și perne. Dacă nu se iau măsuri, ele se înmulțesc, hrănindu-se cu celule moarte ale pielii, pe care fiecare persoană le secretă în mod constant. Acarienii nu pot fi văzuți cu ochiul liber, cresc rapid și pot sta aproximativ 1000 de acarieni per metru pătrat de țesut.
Aceste insecte miniaturale se dezvoltă în mediul casnic. În afară de materialele textile sau lenjeriile de pat, la dezvoltarea acestora contribuie și ferestrele cu geam termopan care izolează umezeala. Acarienii se dezvoltă cel mai bine la temperaturi peste 25 ° C și umiditate relativă în jur de 75%.
Acestea sunt considerate a fi una dintre principalele surse de alergeni care provoacă astm, curgerea nasului, dermatită și conjunctivită. Rezultatele unui studiu publicat în National Library of Medicine, care a inclus 269 de pacienți cu simptome alergice și respiratorii. Doar unul dintre ei a prezentat o alergie semnificativă la puf și pene naturale. Datele arată că astfel de alergii sunt extrem de rare.
Reacțiile alergice la utilizarea pernelor și pilotelelor din puf și pene observate în timpul testului s-au datorat în principal alergenilor de acarieni conținuți în puful și penele netratate. Când puful natural de gâscă trece printr-un proces riguros de curățare, devine hipoalergenic. Dacă vă păstrați curate și protejați produsele din puf și pene, probabilitatea de reacții alergice este mult mai mică decât dacă vă bazați pe umplutura din poliester.

Soluția este puful pur, înfășurat în țesătură de bumbac de calitate

Există suficiente măsuri cu adevărat eficiente pentru a face față acarienilor de praf. Recomandările includ curățarea regulată, spălarea la o temperatură specifică, utilizarea unor protecții speciale și a unor huse pentru saltele și lenjerii de pat, reducerea umidității în camere, „înghețarea” jucăriilor de pluș în congelator pentru o zi etc. Toate acestea vor reduce cantitatea de acarieni de praf din casă, dar din păcate nu vor duce la eliminarea lor completă.

Penele de rață sau de gâscă bine curățată creează o barieră la răspândirea acarienilor, eliminând tot praful rezidual și substanțele nocive care servesc drept hrană pentru aceștia. Pe lângă asta, mai există un lucru care este extrem de important atunci când vorbim despre protecție 100% și anume țesăturile folosite pentru lenjeria de pat, fețele de pernă și pilotele.
Dacă iei cel mai pur puf de gâscă și îl pui într-o pernă cu țesătură de calitate inferioară, e ca și cum ai irosi umplutura naturală. Probabil vei fi mulțumit la atingere - perna va fi suficient de pufoasă și plăcută. Cu toate acestea, acarienii vor trece mult mai ușor prin construcția liberă a țesăturii de proastă calitate. Pentru o adevărată protecție și îngrijire a pielii delicate și sensibile, țesăturile trebuie selectate cu atenție.
La Poohy cunoaștem acest lucru și folosim cele mai bune materiale naturale pentru a ne produce pilotele și pernele. Țesătura de bumbac de calitate trebuie să fie fabricată din bumbac cu fibre lungi, să aibă între 90 și 150/160 fire pe 1 mp și aceste fire trebuie să fie monostrat. Țesăturile sintetice nu îndeplinesc aceste cerințe și de aceea, nu se recomandă utilizarea acestora.
Prin urmare, crearea unui mediu sănătos acasă, materialele utilizate pentru o odihnă ca la carte sunt de o importanță capitală. Fiecare persoană, în timp ce doarme, inspiră literalmente ceea ce s-a acumulat pe pernă. S-a dovedit, pe baza experimentelor, că timp de aproximativ doi ani de utilizare continuă, o pernă cântărește un kilogram de umiditate, praf, acarieni și alți dăunători, toate acumulate de-a lungul timpului.

Perioadă de probă de 30 de zile, cu dreptul la returnarea și rambursarea produsului

Alegerea unei pilote ar trebui să fie foarte precisă. În afară de faptul că trebuie să fie în conformitate cu sezonul respectiv, este foarte recomandat să fie fabricată în întregime din materiale naturale. Pentru cel mai bun confort, nu mai este un secret că sunt preferate sunt pilotele din puf de gâscă. Sunt moi, călduroase, ușor de curățat și cu proprietăți termoreglatorii perfecte. Cu cât conținutul de puf din ele este mai mare, cu atât sunt mai ușoare, delicate și cu caracteristici termice mai ridicate.  
Dacă veți folosi aceeași pilotă pe tot parcursul anului sau dacă o veți schimba și cât de des veți face asta, depinde în totalitate de preferințele dvs. Majoritatea oamenilor folosesc de obicei o pilotă pentru vară și o alta pentru iarnă. Cu toate acestea, dacă mențineți aceeași temperatură în dormitor, nu este necesar să achiziționați mai multe tipuri de pilote: pilote călduroase, foarte călduroase și răcoroase. Este mai important să urmați instrucțiunile pilotelor și să le curățați regulat.
Praful și acarienii acumulați în pat pot fi periculoși. Aceștia pot agrava calitatea somnului, pot crea disconfort și stres, dar pot provoca și boli grave și complicații, inclusiv alergii. Deseori, o persoană care se simte rău, se grăbește și caută medicamente pentru a se simți mai bine.  
În loc să vă stimulați corpul prin medicamente pentru imunitate, ar fi mai bine să căutați cauza a ceea ce se întâmplă în stilul dvs. de viață și obiceiurile avute. Uneori, cheia sănătății stă în mediul sănătos din dormitor. În timpul somnului, o persoană se relaxează și trece printr-un proces complet de recuperare. Lipsa de odihnă completă vă poate face susceptibili la viruși și alergeni.
Alergiile, indiferent de cât sunt de severe, sunt o expresie a supraprotecției organismului, provocată de diferiți factori. Când acest lucru se datorează lenjeriei de pat de calitate inferioară, soluția este simplă. Aici vin în ajutor produsele din puf și pene naturale, realizate din materiale hipoalergenice. Dacă suntem siguri de asta? Binențeles. La Poohy oferim o perioadă de probă de 30 de zile în care puteți testa produsele noastre, iar acestea nu vă satisfac în totalitate, le puteți returna. Vă vom rambursa suma pe produse fără a pune întrebări inutile.Produse similare

 • 355,00Lei

  Învelită în țesătură de lux din 100% bumbac fin percale și umplută cu puf de gâscă de înaltă calitate (90% puf / 10% pene), cu o forță de umplere de 650 cuin, această pernă de puf este alegerea perfectă pentru suficient lux și confort al somnului.Pernă Dellux din puf de gâscă ce oferă o moliciune desăvârșită. Elastică, se adaptează perfect capului dvs. Model de înălțime joasă spre medie, este ideal pentru cei care dorm pe burtă sau pe spate și pentru iubitorii de perne moi din puf. Pentru persoanele cărora le plac pernele mai dense și mai susținătoare, recomandăm aici pernele noastre ridicate din puf.De ce să alegeți această pernă:-    Fabricată din puf de lux de gâscă albă-    Hipoalergenică-    Respirabilă și termoreglatoare, evacuând umezeala-    Ușor de întreținut chiar și acasă: spălare și uscare la mașina automată - mai multe AICIGreutatea umpluturii:Pentru o pernă de mărime 40х40 cm - 220 gramePentru o pernă de mărime 50х70 cm - 500 gramePentru o pernă de mărime 70х70 cm - 750 grameCompoziție:Husă:- Țesătură fină din bumbac percale cu 110 fire/cm², 100% bumbac- Fire fine de bumbac cu fibre lungi, de grosime Ne 60 (Nm 100), 55 * 55 fire / cm² (140 * 140 / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură extrem de densă, ce acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de gâscă albă europeană, 90% puf / 10% pene, cu o forță de umplere de 650 cuin, Clasa 1 conform standardului european EN 12934..

  Epuizat
 • 325,00Lei265,00Lei

  Structura specială cu 3 camere a acestei perne vă va oferi moliciunea pufului natural, în același timp cu sprijinul și susținerea oferită de către pene. Imaginați-vă 3 perne combinate într-una.Este fabricată dintr-o parte de mijloc umplută cu un amestec de pene și puf alb (90% pene, 10% puf) pentru susținere, iar cele două camere exterioare sunt umplute cu puf nou alb francez (90% puf, 10% pene) pentru molociune și confort. Țesătura este moale, respirabilă, durabilă și impermeabilă, țesută prin împletire, fabricată din 100% bumbac twill - 3 perne într-una singură. Caracteristici speciale:○ Foarte respirabilă și cu termoreglare ridicată, absoarbe umiditatea din exterior○ Întreținere ușoară - spălare în mașina automată (40°C) si uscare..

  Adaugă în Coş
 • 1.733,00Lei

  Doriți să aveți cea mai luxoasă pilotă din lume?Acum o aveți. Secretul constă în umplutura sa din puf nou de gasca albă poloneză, super curat. 100% puf, umplut doar cu cel mai mare și mai pufos puf, fără pene și cu forța impresionantă de umplere de 850 cuin. Nu ați auzit de forța de umplere? Aflați acum cât de important este.V-ați simțit vreodată atrași incontrolabil de o ispită? Așa este pilota noastră imediat ce o atingeți. Este într-adevăr luxoasă și uimitoare, fabricată manual în întregime, având moliciunea și delicatețea unui nor pufos.Pentru a vă oferi o calitate și mai bună, o moliciune mai mare, mai mult puf, ușurință și durabilitate, am înlocuit umplutura cu un puf de calitate mai mare, cu o putere de umplere de 850 de cuin în loc de cea anterioară de 800 de cuin.Poohy Grand Lux va rămâne neschimbată pe toată perioada utilizării. De fapt, este pentu totdeauna și asta o face atât de dorită. Este fabricată conform celor mai înalte standarde de calitate și igienă din lume – japoneze. Pentru a putea satisface toate cerințele, este învelită într-o țesătură de bumbac percale, incredibil de moale și ușor. Acest model de pilotă are tiv de lux de culoare argintie.Nu trebuie să vă îndoiți de faptul că veți obține exact luxul și calitatea pe care o meritați. Pentru noi, clienții sunt valoroși și este important să vă ajutăm să vă simțiți cu adevărat speciali. Acest model este Călduros si este conceput pentru lunile de iarnă, când temperatura în dormitor este între 13 - 17 grade. Cât despre ce dimensiune să alegeți, depinde în mare măsură de patul pentru care cumpărați pilota, precum și de obiceiurile și preferințele dvs. personale. Trebuie doar să ne contactați, iar noi vă vom oferi cea mai bună opțiune pentru dvs. Suntem gata să producem pilota în dimensiunea și densitatea dorite de dvs. Condițiile care vă garantează o achiziție fără riscuri sunt aici.Vedeți aici ghidul nostru care vă va ajuta să alegeți mai ușor.Ce o face atât de specială:○ Lucrată manual din materiale naturale○ Termoreglare excelentă, reduce transpirația și păstrează temperatura constantă○ Durabilă, cu o îngrijire corespunzătoare, o veți putea folosi 10-15 ani ○ 2 ani garanțieCompoziție:Husă:- Țesătură de înaltă calitate, din fire fine de bumbac cu fibre lungi- Țesătură bumbac 100% Premium Batist alb, 110 fire/cm² (280 fire/inch²), downproof - pentru a împiedica ieșirea penelor în exteriorul pilotei, fără a împiedica aerisirea naturală a acesteia, - Ne 60 ( Nm 100) , 55*55 fire / cm²   (140*140 / inch²)- Certificat  Oeko Tex standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivit pentru copii mici și pentru persoanele cu piele sensibilă- Țesătură anti-acarieni, care acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de gasca albă poloneză, 100% puf, cu densitatea de umplere de 850 cuinGreutatea umpluturii: Densitate de 200 grame / m2Greutatea totală a umpluturii per dimensiune:140x200 cm560 g150x220 cm660 g200x220 cm880 g240x220 cm1056 g                                                  Știai că temperatura corpului scade înainte și chiar în timpul somnului? În acest fel, corpul începe să producă melatonină și oferă senzații de somnolență. Iar pentru a menține căldura, cel mai bine este să-ți iei o plapumă din puf de gâscă.Ca să nu mai vorbim de faptul că atunci când temperatura devine foarte scăzută pe timp de iarnă, tot ceea ce îți dorești este să stai la căldură în patul tău confortabil. În loc să îți încarci factura de energie electrică prin utilizarea încălzitoarelor, este mai bine (și mai ieftin, să fim sinceri...) să cumperi o plapumă din puf.Pilota puf gasca original!..

  Adaugă în Coş
 • 1.236,00Lei

  Bucurați-vă de un confort care durează și de puritatea pufului natural.Fabricată din puf alb natural de rață 100% super pur, cu o putere de umplere incredibilă de 750 cuin și înveliș din bumbac 100% fin percale cu fire lungi, această pilotă moale vă va oferi un somn confortabil, sănătos și răsfățat.Puful franțuzesc de rață, selectat corespunzător (cum ar fi acesta), atinge parametri foarte înalți de igienă și calitate și este foarte valoros în special în Japonia, pur și simplu pentru că în mare parte oamenii își doresc și aleg cele mai bune materiale.Daca nu găsiți mărimea sau densitatea dorită, întrebați-ne. Vom fi bucuroși să o producem pentru dvs. Modelul este călduros, ideal pentru o camera neîncălzită, cu temperatura între 12 - 17 grade. Consultați ghidul nostru de selecție a pilotelor aici.Ce o face atât de specială:○ Puf luxos, de înaltă calitate, 100% origine franceză○ Hipoalergenică, pentru ca dvs. să respirați mai ușor○ Termoreglare excelentă, reduce transpirația și păstrează temperatura constantă○ Împotriva acarienilor, pilota este ușor de întreținut○ Foarte rezistentă, cu o îngrijire adecvată o veți putea folosi pe viață - Pentru o uscare de calitate, adăugați în uscătorul dvs. și bilele din lână naturală Poohy Baller.○ 30 de nopți garanție a confortului - o veți putea returna chiar și după ce ați încercat-o! ○ 2 ani garanțieCompoziție:Husă:- Țesătură de înaltă calitate, din fire lungi fine de bumbac- Țesătură albă 100% bumbac Premium batist, 110 fire / cm² (280 fire / inch²), downproof - pentru a impiedica iesirea penelor in exteriorul pilotei, fara a impiedica aerisirea naturala a acesteia,- Ne 60 ( Nm 100) , 55*55 fire / cm²   (140*140 / inch²)- Certificat  Oeko Tex standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivit pentru copii mici și pentru persoanele cu piele sensibilăȚesătură anti-acarieni, care acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de rață albă franceză, 100% puf, cu densitatea de umplere de 750 cuinGreutatea umpluturii: 200 grame / m2Greutatea totală a umpluturii per dimensiune:140x200 cm560 g150x220 cm660 g200x220 cm880 g240x220 cm1056 g260x240 cm1248 g                                              ..

  Adaugă în Coş
 • Articole similare

  Adauga un comentariu