Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Puful natural: cum e să atingi ceva magic

Puful natural: cum e să atingi ceva magic

Vizualizari: 842

Puful natural: cum e să atingi ceva magic

Somnul sănătos și de calitate stă la baza alegerilor fiecăruia și a unor investiții rezonabile. Un somn de calitate este cel care umple cel puțin 85% din timpul petrecut în pat, fiind asociat cu o adormire rapidă și cu treziri mai puțin frecvente și scurte.
Dacă cineva înțelege cu adevărat somnul, este organizația americană "Fundația Somnului", care de mai bine de două decenii cercetează și adună dovezi științifice legate de somn, ca sursă a sănătății umane generale. Dacă vă uitați pe site-ul acestei fundații, veți găsi multe tehnici și sfaturi pentru îmbunătățirea calității somnului. Unul dintre lucrurile pe care experții le recomandă acolo este asigurarea unui confort perfect cu ajutorul pernelor și pilotelor potrivite.

Create de natură, calitate de neegalat pe piața mondială

Când vorbim despre un produs fabricat din puf, voluminos și 100% natural, ne gândim inevitabil la puful natural de gâscă sau rață. Nu este o coincidență faptul că în engleză cuvântul pentru pilotă este „duvet”, care provine din cuvântul norvegian „dun” și înseamnă puf. Utilizarea acestuia pe scară largă a fost impusă de francezi și cuvântul a devenit proverbial, fiind folosit și în prezent ca sinonim al cuvântului pilotă.
Pilota cu umplutură naturală este de neegalat pe piața mondială. Aceasta și-a câștigat reputația de a fi dictatorul absolut în dormitor, datorită avantajelor pe care le are și a luxului pe care îl creează în timpul somnului și odihnei. Puful natural de gâscă sau de rață este un produs creat de natură și acest lucru îl face unic și de neînlocuit. Principalul avantaj al produselor naturale din puf și pene este proprietatea lor de a oferi căldură, fără a reține umezeala. Acest lucru le face potrivite pentru orice anotimp, deoarece permit corpului să respire liber, menținând o temperatură plăcută pentru somn. Sunt totodată ușoare, iar pe timp de iarnă mențin căldura și vara sunt răcoroase.

Cel mai delicat și mai calitativ izolator natural

Puful este un izolator natural, unul dintre cele mai fine și de cea mai bună calitate cunoscute de oameni. Se obține de la păsările crescute în mod domestic, iubitoare de umiditate, iar puful cu cei mai înalți indicatori crește în zona abdomenului și a pieptului. Nu există multe animale în natură care să reziste unor diferențe de temperatură de la +50 grade la -50 grade Celsius, cu excepția celor care supraviețuiesc în condiții extreme, datorită pufului lor, cum ar fi gâștele și rațele.

Un gram de puf de înaltă calitate conține peste 70.000 de fibre pufoase. Acestea formează acest strat protector de aer, care păstrează căldura în interior și menține frigul în exterior. Chiar dvs. puteți face acest experimen strângând pilota cu fermitate, pentru mai mult timp. Veți vedea cât de repede își va recăpăta forma, imediat ce o veți elibera de presiune.
Unul dintre indicatorii principali ai calității pufului natural este densitatea sau puterea de umplere (saturație). Puful mai gros și mai dens formează buzunare de aer potrivite pentru reținerea aerului și oferă de multe ori o izolație mai mare. Cu cât puful este mai dezvoltat și mai matur, cu atât este mai dens.
Cel mai căutat este puful păsărilor mari, mature și bine dezvoltate. Când vine vorba de păsări de aceeași vârstă și maturitate, alegerea dintre puful de gâscă și cel de rață este întotdeauna în favoarea gâștelor. În același timp, puful matur de rață este preferabil celui al unei gâște încă nedezvoltate. Puful insuficient de matur are firele de puf fragile, iar probabilitatea de dezintegrare rapidă este destul de mare.

Fiecare gram de puf este curat, oferă căldură și își cunoaște locul

Puful natural, care trece printr-un proces strict de curățare, este hipoalergenic. Majoritatea persoanelor cu reacții alergice sunt de obicei sensibile la praf, acarieni și alți contaminanți care pot cădea în produse, și nu la fibrele în sine. Prin urmare, la Poohy, supunem produsele unui tratament special pentru a ne asigura că nu sunt alergenice.
Selectăm cu atenție țesăturile din care sunt confecționate husele pentru pilote și perne. Folosim țesături cu cele mai potrivite împletituri, cum ar fi percal, țesătură diagonală și bumbac-satin. Sunt respirabile, delicate la atingere și extrem de durabile. Nu lasă umplutura să iasă la exterior și păstrează chiar și cele mai fine pufuri și pene în interior, acolo unde le este locul.
Materialele naturale sunt comparate deseori cu cele sintetice, în căutarea celor mai bune variante. Alegerea este de obicei determinată de bugetul disponibil și de calitatea vieții. Pilotele nu formează ghemotoace, nu se adună în colțuri și nu se schimbă de-a lungul timpului. Au un raport excelent între greutate și căldură, deoarece doar un gram de puf degajă de trei ori mai multă căldură decât orice alt material sintetic. Dacă vă place să călătoriți și nu faceți compromisuri cu privire la cazare, știți deja că hotelurile de lux din întreaga lume oferă pilote și perne fabricate din puf natural.
Puful natural este un material durabil, ecologic, cunoscut și folosit de mii de ani. Apare în natură sub forma sa originală și atât aceasta, cât și toate produsele secundare ale procesării sale, sunt complet biodegradabile. Puful natural are cea mai mică amprentă de carbon dintre toate materialele izolatoare și mai ales cele sintetice.

Pilota din puf protejează în mod delicat împotriva umidității și transpirației

Este incontestabil faptul că puful natural de gâscă sau de rață se distinge prin respirabilitate. Nu reține umezeala și nu provoacă transpirație, atât timp cât asigură temperatura necesară. Acest lucru contribuie la un somn odihnitor. Pernele cu proprietăți termoreglatoare sunt alegerea logică pentru persoanele cărora le place să se bucure de un sejur mai lung în pat.
O problemă des întălnită în orice casă este lipsa unui spațiu de stocare suficient. Produsele din puf au un mare avantaj, fiind rezistente la presiunea puternică, astfel încât pot fi depozitate în pungi mici pentru a putea încapea într-un spațiu limitat. Acest lucru facilitează, de asemenea, transportul lor atunci când este necesar - vor fi compacte și ușoare. Când le veți scoate din bagaj, își vor recăpăta întotdeauna aspectul și forma originală.
Dacă urmați recomandările de utilizare și îngrijire lăsate de producător, produsele dvs. din puf vă vor servi toată viața. De fapt, ele sunt eterne. Acestea pot fi curățate și spălate la o temperatură adecvată, chiar la dvs. acasă. După fiecare spălare, sunt la fel de pufoase și delicate, de parcă tocmai ar fi fost cumpărate și arată ca noi.
Este recomandat de obicei, să le uscați la o temperatură scăzută dacă utilizați un uscător, precum și să nu folosiți înălbitor sau fierul de călcat asupra acestora. Dacă decideți să uscați pilote sau perne fabricate din puf natural, alegeți să o faceți în zilele foarte călduroadse sau caniculare. Uscarea în aer liber pe vreme rece și umedă trebuie evitată. Vă puteți baza întotdeauna pe curățarea chimică specializată.

Vă va transforma până și cele mai speciale dorințe în confort, noapte de noapte

Nimeni nu vă poate spune cât timp aveți nevoie pentru a dormi și la ce temperatură, pentru a vă trezi împrospătat, energic și odihnit a doua zi. Nu există doi oameni care să împărtășească aceleași gusturi și obiceiuri. Acest lucru este valabil si pentru somn. Observați-vă reacțiile în diferite condiții și decideți ce fel de pilotă aveți nevoie - dacă este de vară, primăvară-toamnă, călduroasă sau foarte călduroasă.
La Poohy, pe lângă pilotele pentru fiecare sezon, oferim dimensiuni și umpluturi diferite, în funcție de raportul de puf. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, întrebați-ne și vom fi fericiți să găsim cea mai bună opțiune pentru dvs. Suntem gata să vă îndeplinim cea mai specială dorință, precum și să vă facilităm alegerea lenjeriei de pat pentru casa dvs. de vacanță, în funcție de condițiile climatice în care o folosiți.
Veți obține cu siguranță un produs garantat, curat, sterilizat la temperaturi ridicate și fără reziduuri organice și praf. Se potrivește perfect pentru persoanele cu pielea sensibilă, deoarece materiile prime pe care le folosim în producție au un certificat special pentru lipsa substanțelor nocive. Acordând aceeași atenție, respectând toate cerințele pentru produse curate și inofensive, fabricăm produse și pentru copii.
Cum fiecare este responsabil pentru propria sănătate și confort, atent la ceea ce mănâncă și la modul în care se îmbracă, ar trebui să alegem cele mai bune produse pentru dormitor cu aceeași grijă. Dacă totuși vă întrebați cum este să dormiți asupra unui nor pufos, încercați un topper, o pilotă și o pernă de top, fabricate din puf natural de gâscă sau de rață.

Produse similare

 • 675,00Lei

  Forța de umplere de 750 de cuin a acestei umpluturi incredibil de moale din 100% puf este ceea ce oferă acestor perne calitatea luxoasă și diafană care le face atât de confortabile. Produsă la cele mai înalte standarde japoneze de calitate și igienă din lume, perna Excellence este învelită într-o țesătură uimitoare din bumbac percale, pe deplin downprof - pentru a împiedica ieșirea penelor în exteriorul pernei, fără a împiedica aerisirea naturală a acesteia, cu 110 fire din bumbac, țesute cu fibre lungi. Pentru că sunt mai moi, pernele cu conținut ridicat de puf nu sunt întotdeauna potrivite pentru persoanele cu un fizic mai pronunțat, care dorm asupra unor perne mai groase și mai ferme. Special pentru aceste persoane, am pregătit perne cu construcție hibridă cu camere, pe care le puteți vedea AICI.Modelul este mediu spre ridicat, ideal pentru majoritatea pozițiilor de dormit și pentru persoanele care dorm pe spate. Este disponibil în 3 dimensiuni, dar bineînțeles, deoarece ne producem singuri produsele, se poate realiza în orice dimensiune. Adaugați în coșul de cumpărături și una dintre pilotele noastre de lux de AICI, pentru un somn cu adevărat confortabil.De ce să alegeți această pernă:○ Termoreglare perfectă – elimină umezeala○ Se poate spăla și usca la mașina automată, pentru o împrospătare rapidă în orice momentCompoziție:Husă:- Țesătură fină și moale din bumbac percale 110 fire/cm² (280 fire/inch²), 100% bumbac- Fire mai subțiri din bumbac gros, cu fibre lungi Ne 60 ( Nm 100) , 55*55 fire / cm²   (140*140 / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură anti-acarieni, ce acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de rață albă franceză, 100% puf, cu o forță de umplere de 750 cuin, Clasa 1, conform standardului european EN 12934Greutatea umpluturii:Pentru o pernă de mărime 40х40 cm – 200 gramePentru o pernă de mărime 50х70 cm – 450 gramePentru o pernă de mărime 70х70 cm – 650 grame..

  Adaugă în Coş
 • 355,00Lei

  Învelită în țesătură de lux din 100% bumbac fin percale și umplută cu puf de gâscă de înaltă calitate (90% puf / 10% pene), cu o forță de umplere de 650 cuin, această pernă de puf este alegerea perfectă pentru suficient lux și confort al somnului.Pernă Dellux din puf de gâscă ce oferă o moliciune desăvârșită. Elastică, se adaptează perfect capului dvs. Model de înălțime joasă spre medie, este ideal pentru cei care dorm pe burtă sau pe spate și pentru iubitorii de perne moi din puf. Pentru persoanele cărora le plac pernele mai dense și mai susținătoare, recomandăm aici pernele noastre ridicate din puf.De ce să alegeți această pernă:-    Fabricată din puf de lux de gâscă albă-    Hipoalergenică-    Respirabilă și termoreglatoare, evacuând umezeala-    Ușor de întreținut chiar și acasă: spălare și uscare la mașina automată - mai multe AICIGreutatea umpluturii:Pentru o pernă de mărime 40х40 cm - 220 gramePentru o pernă de mărime 50х70 cm - 500 gramePentru o pernă de mărime 70х70 cm - 750 grameCompoziție:Husă:- Țesătură fină din bumbac percale cu 110 fire/cm², 100% bumbac- Fire fine de bumbac cu fibre lungi, de grosime Ne 60 (Nm 100), 55 * 55 fire / cm² (140 * 140 / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură extrem de densă, ce acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de gâscă albă europeană, 90% puf / 10% pene, cu o forță de umplere de 650 cuin, Clasa 1 conform standardului european EN 12934..

  Epuizat
 • 1.733,00Lei

  Doriți să aveți cea mai luxoasă pilotă din lume?Acum o aveți. Secretul constă în umplutura sa din puf nou de gasca albă poloneză, super curat. 100% puf, umplut doar cu cel mai mare și mai pufos puf, fără pene și cu forța impresionantă de umplere de 850 cuin. Nu ați auzit de forța de umplere? Aflați acum cât de important este.V-ați simțit vreodată atrași incontrolabil de o ispită? Așa este pilota noastră imediat ce o atingeți. Este într-adevăr luxoasă și uimitoare, fabricată manual în întregime, având moliciunea și delicatețea unui nor pufos.Pentru a vă oferi o calitate și mai bună, o moliciune mai mare, mai mult puf, ușurință și durabilitate, am înlocuit umplutura cu un puf de calitate mai mare, cu o putere de umplere de 850 de cuin în loc de cea anterioară de 800 de cuin.Poohy Grand Lux va rămâne neschimbată pe toată perioada utilizării. De fapt, este pentu totdeauna și asta o face atât de dorită. Este fabricată conform celor mai înalte standarde de calitate și igienă din lume – japoneze. Pentru a putea satisface toate cerințele, este învelită într-o țesătură de bumbac percale, incredibil de moale și ușor. Acest model de pilotă are tiv de lux de culoare argintie.Nu trebuie să vă îndoiți de faptul că veți obține exact luxul și calitatea pe care o meritați. Pentru noi, clienții sunt valoroși și este important să vă ajutăm să vă simțiți cu adevărat speciali. Acest model este Călduros si este conceput pentru lunile de iarnă, când temperatura în dormitor este între 13 - 17 grade. Cât despre ce dimensiune să alegeți, depinde în mare măsură de patul pentru care cumpărați pilota, precum și de obiceiurile și preferințele dvs. personale. Trebuie doar să ne contactați, iar noi vă vom oferi cea mai bună opțiune pentru dvs. Suntem gata să producem pilota în dimensiunea și densitatea dorite de dvs. Condițiile care vă garantează o achiziție fără riscuri sunt aici.Vedeți aici ghidul nostru care vă va ajuta să alegeți mai ușor.Ce o face atât de specială:○ Lucrată manual din materiale naturale○ Termoreglare excelentă, reduce transpirația și păstrează temperatura constantă○ Durabilă, cu o îngrijire corespunzătoare, o veți putea folosi 10-15 ani ○ 2 ani garanțieCompoziție:Husă:- Țesătură de înaltă calitate, din fire fine de bumbac cu fibre lungi- Țesătură bumbac 100% Premium Batist alb, 110 fire/cm² (280 fire/inch²), downproof - pentru a împiedica ieșirea penelor în exteriorul pilotei, fără a împiedica aerisirea naturală a acesteia, - Ne 60 ( Nm 100) , 55*55 fire / cm²   (140*140 / inch²)- Certificat  Oeko Tex standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivit pentru copii mici și pentru persoanele cu piele sensibilă- Țesătură anti-acarieni, care acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de gasca albă poloneză, 100% puf, cu densitatea de umplere de 850 cuinGreutatea umpluturii: Densitate de 200 grame / m2Greutatea totală a umpluturii per dimensiune:140x200 cm560 g150x220 cm660 g200x220 cm880 g240x220 cm1056 g                                                  Știai că temperatura corpului scade înainte și chiar în timpul somnului? În acest fel, corpul începe să producă melatonină și oferă senzații de somnolență. Iar pentru a menține căldura, cel mai bine este să-ți iei o plapumă din puf de gâscă.Ca să nu mai vorbim de faptul că atunci când temperatura devine foarte scăzută pe timp de iarnă, tot ceea ce îți dorești este să stai la căldură în patul tău confortabil. În loc să îți încarci factura de energie electrică prin utilizarea încălzitoarelor, este mai bine (și mai ieftin, să fim sinceri...) să cumperi o plapumă din puf.Pilota puf gasca original!..

  Adaugă în Coş
 • 280,00Lei

  Combinația ușoară de puf și pene de rata face din această pilota cu puf opțiunea perfectă pentru un somn sănătos. Umplutura din puf este foarte ușoară, extrem de moale și respirabilă și vă va ajuta să dormiți la căldură. Pilota uimitor de confortabilă și călduroasă, fabricată cu un procent ridicat de pene moi, care adaugă un plus de volum și greutate pilotei. În combinație cu puful natural care oferă o izolație mai bună, pilota este ideală pentru cei care preferă o senzație puțin mai grea.Husa exterioară este din 100% bumbac percale, țesut dens prin încrucișare, vă asigură că nu veți pierde nici cea mai mică pană, optimizând în același timp respirabilitatea naturală a pufului.Consultați ghidul nostru de alegere a pilotelor aici sau aruncați o privire asupra graficului de selecție a căldurii pilotelor din pozele produsului.De ce să alegeți această pilota:○ Termoreglare ridicată○ Foarte durabilă ○ 2 ani garanțieEste disponibilă în mai multe mărimi, dar dacă nu o găsiți pe cea potrivită, contactați-ne și noi o vom produce pentru dvs.Modelul este Primăvară-toamnă, ceea ce o face ideală pentru încăperi încălzite moderat pe timp de iarna (cu temperaturi între 18 și 22 °C), precum și pentru dormitoarele fără încălzire în restul anului. Pentru camere mai călduroase, vă recomandăm una dintre pilotele noastre din puf, iar pentru camere răcoroase – pilotele de iarna.Compoziție:Husă:- Țesătură din 100% bumbac alb percale, 92 fire / cm² (233 fire / inch²), downproof - pentru a impiedica iesirea penelor in exteriorul pilotei, fara a impiedica aerisirea naturala a acesteia, - Ne 40 ( Nm 70) , 52*40 fire / cm²   (133*100 / inch²)- Certificat Oeko Tex standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivit pentru copii mici și pentru persoanele cu piele sensibilă- Țesătură densă, cu proprietăți anti-acarieniUmplutura:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf și pene noi albe de rata franceză, 70% pene moi / 30% puf,Greutatea umpluturii: 225 grame / m2..

  Adaugă în Coş
 • Adauga un comentariu