Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Calitatea și forța de umplere!

Calitatea și forța de umplere!

Vizualizari: 1850

Principalul criteriu pentru evaluarea calității pufului de rață sau de gâscă este puterea de umplere (Fill Power-FP). Este un indicator al fluidității, al durabilității și al capacității de volum.

Tehnic, este doar un număr de trei cifre obținut după analiza de laborator și arată cantitatea de spațiu (volum) pe care o uncie (28,35 grame) de puf este exprimată în inci cubi (cubic inches). De exemplu, puful nostru nou de gâscă poloneză are o forță de umplere (densitate de umplere) de 850 de cuin, ceea ce înseamnă că o uncie din ea ocupă 850 de centimetri cubi de spațiu, iar în consecință, puful nostrum nou de rață franceză cu o forță de umplere (FP) de 620 cuin va avea mai puțin volum.

Ne pare rău că unitățile de măsură sunt diferite de ale noastre, dar nu trebuie să vă îngrijorați, ci doar să fiți atenți la acest număr de trei cifre pentru a compara calitățile diferite.

Sigur vă întrebați, dar de ce din puf ... ???

Este de fapt foarte simplu: o putere mai mare de umplere, naturală și simplă înseamnă o calitate mai bună, deoarece:

-          Pufurile sunt mai mari, ocupă mai mult spațiu și, prin urmare, rețin mai mult aer, ceea ce înseamnă o izolare mai bună!

-          Puful este mai matur și mai bine dezvoltat, deci va fi mai natural, mai durabil și își va păstra proprietățile izolatoare și termoregulatoare pentru o perioadă mai lungă de timp.

-          Capacitatea sa de a reveni la volumul inițial după presiune va fi chiar și mai bună și mai durabilă în timp (presiune venită de la corp sau cap, spălarea frecventă și multe altele ...).

    -          Și pentru a fi mai specifici și mai clari, vă dăm următoarele exemple în ceea ce privește o pernă fabricată din puf de gâscă:

Perna ta va fi mai moale, mai pufoasă, se va reface mai repede și va dura mulți ani. Își va păstra calitățile unice pentru anii următori.

Pilota ta ușoară din puf de rață sau gâscă va fi mai moale, mai pufoasă, mai ușoară și cu o izolație mai mare și te va servi pentru o perioadă extrem de lungă. Mai ușoară, deoarece pentru același nivel de izolație (căldură), veți avea nevoie de mai puțină puf. De exemplu, o pilotă cu o densitate a umpluturii de 750 de cuin în comparație cu o pilotă de 400 de cuin va oferi aproape de două ori mai multă căldură.

Câteva mituri despre calitatea pufului natural și puterea sa de umplere:

- O densitate de umplere mai mare nu înseamnă o pilotă mai călduroasă. Depinde și de alți factori, cum ar fi greutatea pufului din pilotă, țesătura în care este învelit sau construcția pilotei.

- Puful de gâscă este mai calitativ decât puful de rață. Greșit, puful de rață de înaltă calitate (cuplu FP 620-750) este mai bun decât puful de gâscă de calitate medie sau scăzută (FP 500-550 cuin)

- Cu cât forța de umplere (FP) este mai mare, cu atât este mai densă și mai grea perna sau pilota. Greșit, depinde de greutatea umpluturii din ele.

Produse similare

 • 355,00Lei

  Învelită în țesătură de lux din 100% bumbac fin percale și umplută cu puf de gâscă de înaltă calitate (90% puf / 10% pene), cu o forță de umplere de 650 cuin, această pernă de puf este alegerea perfectă pentru suficient lux și confort al somnului.Pernă Dellux din puf de gâscă ce oferă o moliciune desăvârșită. Elastică, se adaptează perfect capului dvs. Model de înălțime joasă spre medie, este ideal pentru cei care dorm pe burtă sau pe spate și pentru iubitorii de perne moi din puf. Pentru persoanele cărora le plac pernele mai dense și mai susținătoare, recomandăm aici pernele noastre ridicate din puf.De ce să alegeți această pernă:-    Fabricată din puf de lux de gâscă albă-    Hipoalergenică-    Respirabilă și termoreglatoare, evacuând umezeala-    Ușor de întreținut chiar și acasă: spălare și uscare la mașina automată - mai multe AICIGreutatea umpluturii:Pentru o pernă de mărime 40х40 cm - 220 gramePentru o pernă de mărime 50х70 cm - 500 gramePentru o pernă de mărime 70х70 cm - 750 grameCompoziție:Husă:- Țesătură fină din bumbac percale cu 110 fire/cm², 100% bumbac- Fire fine de bumbac cu fibre lungi, de grosime Ne 60 (Nm 100), 55 * 55 fire / cm² (140 * 140 / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură extrem de densă, ce acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de gâscă albă europeană, 90% puf / 10% pene, cu o forță de umplere de 650 cuin, Clasa 1 conform standardului european EN 12934..

  Epuizat
 • 139,00Lei

  Perna confortabilă și susținătoare Poohy Basic vă va ajuta să dormiți liniștiți seara fără să simțiți dureri la nivelul umerilor sau gâtului. Este umplută cu pene noi super curate, albe, cu puf de rață și cu pene elastice (90% pene și 10% puf) și înfășurată în țesătură moale 100% bumbac twill, special țesută pentru produsele fabricate din puf. Pentru un finisaj atractiv este întărită cu o cusătură dublă.Mult mai susținătoare, este potrivită pentru cei care caută perne durabile și confortabile, care își păstrează forma în timp.Dar cu ce este diferită această pernă?Penele pe care le folosim sunt noi, mari, pufoase și elastice. Sunt selectate special și oferă mai multă elasticitate și flexibilitate pernei. Totodată, acest lucru îi permite pernei să-și recapete forma rapid, să și-o mențină pentru mai mult timp și, în același timp, să ofere sprijin capului.Puful nou este, de asemenea, mai mare, mai dezvoltat și amestecat cu aceste pene pufoase face ca perna să fie extra moale și astfel, o veți simți pufoasă fără a-și pierde suportul.O putem oferi în varianta joasă, medie, ridicată și foarte ridicată și 3 dimensiuni - 40x40 cm, 50x70 cm și 70x70 cm. Spuneți-ne dacă nu o găsiți pe cea potrivită, vom fi fericiți să o producem pentru dvs.De ce vă veți îndrăgosti de ea:○ Întreținere ușoară acasă, se poate spăla și usca în mașina automată○ Absoarbe umiditatea..

  Adaugă în Coş
 • 209,00Lei

  Această pernă hotelieră fabricată din puf și pene, oferă același nivel de confort la care v-ați aștepta de la un hotel de lux, ba chiar cu un conținut de puf mai mare în care vă puteți cufunda confortabil. Perna are o husă respirabilă din bumbac, foarte bine țesută și cu proprietăți anti-acarieni. Veți ajunge în țara viselor din momentul în care capul atinge perna.De ce vă veți îndrăgosti de ea:○ Fabricată din materiale naturale noi○ DurabilăCompoziţie:Husă:- Țesătură 100% bumbac twill de culoare alb, downproof - ceea ce împiedică ieșirea umpluturii pe exterior, 77 fire / cm² (195 fire / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură densă anti-acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de rață albă europeană, 70% pene / 30% pufGreutatea umpluturii: 950 grame..

  Adaugă în Coş
 • Adauga un comentariu