Contactați-ne la: 07 85 54 62 32
 
Puf de rață sau puf de gâscă? Care este mai calitativ?

Puf de rață sau puf de gâscă? Care este mai calitativ?

Vizualizari: 4132
O întrebare importantă atunci când alegeți o pernă sau o pilotă ușoară.

După cum probabil știți deja, sau cel puțin ați observat, puful de gâscă are un aspect mai bogat și o valoare mai mare decât puful de rață. Potrivit experților din industrie și IDFL, cel mai mare institut din lume specializat în puf și pene, puful de gâscă este de obicei mai calitativ decât puful de rață. Acest lucru este valabil mai ales pentru puful de gâscă de înaltă calitate, în timp ce puful de rață de înaltă calitate poate fi mai bună decât un puf de gâscă de calitate medie sau scăzută. Acest lucru se datorează faptului că această calitate înaltă a pufului vine de la animale mai mature și mai mari (fie că este vorba de rațe sau gâște) și este respectiv mai mare și mai durabilă.Și cum pot afla care este puful de înaltă calitate și care este cel mediu?

Este foarte simplu. Folosiți parametrul de bază al calității pufului - puterea sa de umplere (densitatea) - pentru a-l compara cu un alt puf. Faceți clic aici pentru a citi articolul nostru „Calitate și rezistență la umplere” și aflați cum puteți compara diferite umpluturi din puf și ce aveți nevoie pentru a solicita informații de la furnizorul dvs.

Există o diferență mare și semnificativă între puful de rață și cel de gâscă?

Răspunsul este NU! Ambele tipuri de puf natural asigură aceeași izolație (cu aceeași putere de umplere), sunt ușoare și pufoase și au aceeași structură esențială care le face cele mai bune izolatoare cunoscute de om.

Care sunt produsele noastre de top?

Recomandările noastre premium sunt pernele și pilotele din puf de gâscă Grand Lux care este de o calitate mai bună decât cel de-al doilea produs de top oferit de Poohy - pernele și pilotele din puf de rață Excellence, dar care poate fi mai calitativ decât majoritatea produselor din puf de gâscă de pe piață.
Produse similare

 • 335,00Lei

  Rezistentă și deosebit de confortabilă, va crea atmosfera perfectă pentru odihnă și somn.Stratul superior este fabricat din puf de gâscă atent selectat, mai scump și mai confortabil, pentru a oferi pernei o senzație de moliciune de neegalat.Cu partea din mijloc fabricată dintr-un de amestec luxos de 10% puf de gâscă și 90% pene de gâscă, perna are rol de susținere și își menține forma.O pernă specială pentru o experiență specială a somnului.De ce vă veți îndrăgosti de ea:-    Design inovator cu două camere-    Reglarea umidității: respirabilă, absoarbe umiditatea și reglează temperatura corpului-    Întărită cu o cusătură dublă și bandă din bumbac-    Se poate spăla și usca la mașina automată pentru o reîmprospătare facilă în orice momentCompoziţie:Husă:- Țesătură fină percale cu 110 fire / cm², 100% bumbac- Fire subțiri și lungi de bumbac, cu grosime de Ne 60 ( Nm 100) , 55*55 fire / cm²   (140*140 / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură anti-acarieni, ce acționează ca o barieră pentru acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii miciCamere exterioare: Puf nou de gâscă albă europeană, 90% puf / 10% pene, cu densitatea de umplere de 650 cuinPartea de mijloc: Combinație de puf și pene noi de gâscă albă, 90% pene / 10% puf..

  Epuizat
 • 325,00Lei265,00Lei

  Structura specială cu 3 camere a acestei perne vă va oferi moliciunea pufului natural, în același timp cu sprijinul și susținerea oferită de către pene. Imaginați-vă 3 perne combinate într-una.Este fabricată dintr-o parte de mijloc umplută cu un amestec de pene și puf alb (90% pene, 10% puf) pentru susținere, iar cele două camere exterioare sunt umplute cu puf nou alb francez (90% puf, 10% pene) pentru molociune și confort. Țesătura este moale, respirabilă, durabilă și impermeabilă, țesută prin împletire, fabricată din 100% bumbac twill - 3 perne într-una singură. Caracteristici speciale:○ Foarte respirabilă și cu termoreglare ridicată, absoarbe umiditatea din exterior○ Întreținere ușoară - spălare în mașina automată (40°C) si uscare..

  Adaugă în Coş
 • 209,00Lei

  Această pernă hotelieră fabricată din puf și pene, oferă același nivel de confort la care v-ați aștepta de la un hotel de lux, ba chiar cu un conținut de puf mai mare în care vă puteți cufunda confortabil. Perna are o husă respirabilă din bumbac, foarte bine țesută și cu proprietăți anti-acarieni. Veți ajunge în țara viselor din momentul în care capul atinge perna.De ce vă veți îndrăgosti de ea:○ Fabricată din materiale naturale noi○ DurabilăCompoziţie:Husă:- Țesătură 100% bumbac twill de culoare alb, downproof - ceea ce împiedică ieșirea umpluturii pe exterior, 77 fire / cm² (195 fire / inch²)- Certificată conform standardului european Oeko Tex 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Țesătură densă anti-acarieniUmplutură:- Super pură, spălată de peste 8 ori și sterilizată la temperaturi ridicate, curățată de toate reziduurile organice și praf cu gradul de turbiditate reziduală 1000.- Certificată conform Oeko Tex Standard 100, clasa 1 pentru lipsa substanțelor nocive, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă și copii mici- Puf nou de rață albă europeană, 70% pene / 30% pufGreutatea umpluturii: 950 grame..

  Adaugă în Coş
 • Articole similare

  Adauga un comentariu